4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Evet belirttiğim gibi oyunda sabit 30 FPS alıyorum ayarlarla biraz oynadım gene de fayda etmedi var mı çözümünü bilen? Oyunu Steam'den oynuyorum.
Evet belirttiğim gibi oyunda sabit 30 FPS alıyorum ayarlarla biraz oynadım gene de fayda etmedi var mı çözümünü bilen? Oyunu Steam'den oynuyorum.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 1 Temmuz 2022 #2 41Nokta dedi: Evet belirttiğim gibi oyunda sabit 30 FPS alıyorum ayarlarla biraz oynadım gene de fayda etmedi var mı çözümünü bilen? Oyunu Steam'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... FPS sınırlaması gibi bir şey açık mı onun dışında format atmanızı öneririm. Oynadığınız oyunu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
41Nokta dedi: Evet belirttiğim gibi oyunda sabit 30 FPS alıyorum ayarlarla biraz oynadım gene de fayda etmedi var mı çözümünü bilen? Oyunu Steam'den oynuyorum. Genişletmek için tıkla... FPS sınırlaması gibi bir şey açık mı onun dışında format atmanızı öneririm. Oynadığınız oyunu bilmiyorum.