structuredqueryschema.bin zararlı mıdır?

AtakanHanC

Femtopat
Daha fazla  
Dün Buff Game'i indirdim denemek için, virüs olduğunu düşündüğüm için (bazı duyumlar aldım) sildim. Bugün de dün eklenen birkaç dosya gördüm Windows Reset Config tarzı bir şeydi. 2-3 kere Kaspersky ve Malwarebytes'tan tarama yaptım, Kaspersky'den tam tarama da yaptım bir şey çıkmadı. Acaba virüs mü yoksa her bilgisayarda olan bir şey mi? Çünkü structuredqueryschema. Bin diye Google'a arattığımda önüme bir site çıktı ve şöyle diyor:

Is structuredqueryschema. Bin a virus?​

The legit structuredqueryschema. Bin process is located in the C: \ \windows\ \system32 \ folder. If it is located elsewhere, it could be malware as a virus can have any name. Some virus can pretend to be structuredqueryschema. Bin and reside in the Windows or the System32 folder.

Ve benimki System 32 dosyasında değil :/

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Kötü amaçlı bir yazılım diye biliyorum ama siz yine de sağlam bir antivirüs indirin derim.
(Antivirüs olarak Malwarebytes'i öneririm.)

Artı -2 Eksi
Bende de bulunuyor aynısından. Buff Game falan da indirmedim. Kaspersky kullanıyorum ve indirdiğim her dosyayı taratıyorum. Kötü amaçlı bir yazılım olduğunu zannetmiyorum.
1643738324624.png

Dün buff Game'i indirdim denemek için, virüs olduğunu düşündüğüm için (bazı duyumlar aldım) sildim. Bugün de dün eklenen birkaç dosya gördüm Windows reset Config tarzı bir şeydi. 2-3 kere Kaspersky ve Malwarebytes'tan tarama yaptım, Kaspersky'den tam tarama da yaptım bir şey çıkmadı. Acaba virüs mü yoksa her bilgisayarda olan bir şey mi? Çünkü structuredqueryschema. Bin diye Google'a arattığımda önüme bir site çıktı ve şöyle diyor:

Ve benimki System 32 dosyasında değil :/

Buradan dosyayı nasıl kaldırırsınız onu anlatıyor ve ne olduğunu anlatıyor.

Bende de bulunuyor aynısından. Buff Game falan da indirmedim. Kaspersky kullanıyorum ve indirdiğim her dosyayı taratıyorum. Kötü amaçlı bir yazılım olduğunu zannetmiyorum.
Eki Görüntüle 1291637

O dosyaya nasıl girdiniz, sırasıyla yazar mısınız? Kontrol etmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü amaçlı bir yazılım diye biliyorum ama siz yine de sağlam bir antivirüs indirin derim.
(Antivirüs olarak Malwarebytes'i öneririm.)
Hocam görüp ben de indirip taradım ne olur ne olmaz diye ve böyle bir şey çıktı ne yapmam gerekiyor ve bu nedir?
1643739767314.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı