Dün Buff Game'i indirdim denemek için, virüs olduğunu düşündüğüm için (bazı duyumlar aldım) sildim. Bugün de dün eklenen birkaç dosya gördüm Windows Reset Config tarzı bir şeydi. 2-3 kere Kaspersky ve Malwarebytes'tan tarama yaptım, Kaspersky'den tam tarama da yaptım bir şey çıkmadı. Acaba virüs mü yoksa her bilgisayarda olan bir şey mi? Çünkü structuredqueryschema. Bin diye Google'a arattığımda önüme bir site çıktı ve şöyle diyor:
Is structuredqueryschema. Bin a virus?
The legit structuredqueryschema. Bin process is located in the C: \ \windows\ \system32 \ folder. If it is located elsewhere, it could be malware as a virus can have any name. Some virus can pretend to be structuredqueryschema. Bin and reside in the Windows or the System32 folder.
Bende de bulunuyor aynısından. Buff Game falan da indirmedim. Kaspersky kullanıyorum ve indirdiğim her dosyayı taratıyorum. Kötü amaçlı bir yazılım olduğunu zannetmiyorum.
Dün buff Game'i indirdim denemek için, virüs olduğunu düşündüğüm için (bazı duyumlar aldım) sildim. Bugün de dün eklenen birkaç dosya gördüm Windows reset Config tarzı bir şeydi. 2-3 kere Kaspersky ve Malwarebytes'tan tarama yaptım, Kaspersky'den tam tarama da yaptım bir şey çıkmadı. Acaba virüs mü yoksa her bilgisayarda olan bir şey mi? Çünkü structuredqueryschema. Bin diye Google'a arattığımda önüme bir site çıktı ve şöyle diyor:
StructuredQuerySchema.bin hataları, Microsoft Office Professional Plus 2010 (64-bit) çalışma zamanında meydana gelen sorunlarla ilgilidir. Genellikle, BIN hataları eksik veya bozuk dosyalardan kaynaklanır. StructuredQuerySchema.bin dosyanızın doğru sürümünü nasıl indirip değiştireceğinizi ve bu...
Bende de bulunuyor aynısından. Buff Game falan da indirmedim. Kaspersky kullanıyorum ve indirdiğim her dosyayı taratıyorum. Kötü amaçlı bir yazılım olduğunu zannetmiyorum. Eki Görüntüle 1291637