Dün Buff Game'i indirdim denemek için, virüs olduğunu düşündüğüm için (bazı duyumlar aldım) sildim. Bugün de dün eklenen birkaç dosya gördüm Windows Reset Config tarzı bir şeydi. 2-3 kere Kaspersky ve Malwarebytes'tan tarama yaptım, Kaspersky'den tam tarama da yaptım bir şey çıkmadı. Acaba virüs mü yoksa her bilgisayarda olan bir şey mi? Çünkü structuredqueryschema. Bin diye Google'a arattığımda önüme bir site çıktı ve şöyle diyor:
Is structuredqueryschema. Bin a virus?
The legit structuredqueryschema. Bin process is located in the C: \ \windows\ \system32 \ folder. If it is located elsewhere, it could be malware as a virus can have any name. Some virus can pretend to be structuredqueryschema. Bin and reside in the Windows or the System32 folder.
Hocam hacklenmişsin herhalde yeni konu açıp başkalarına sorabailirsin pek bir bilgim yok ama zararlı bir dosya gibi duruyor torjan olabilir mi bilemem yeni konu aç dedğilm gibi.
Selamlar. Bu mini rehberde konumuz neler ile zararlı tespiti olmayacağı. Rehber kısa olacak biraz o yüzden mini rehber diyorum. Komut İstemi'nde Netstat sonucu Görev Yöneticisi'nde işlemler ve kaynak kullanımları Klasör/dosya isimleri Sıcaklık değerleri (Çıkarımda bulunabilir fakat net bir...
www.technopat.net
Şüpheniz varsa yüklü anti-virüs yazılımıyla tam tarama yapın.
Hocam hacklenmişsin herhalde yeni konu açıp başkalarına sorabailirsin pek bir bilgim yok ama zararlı bir dosya gibi duruyor torjan olabilir mi bilemem yeni konu aç dedğilm gibi.
Cheat Engine'da bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Benim PC de hacklenmişti bütün hesaplar çalınmıştı Gmail-Discord-Instagram-Facebook. Tabii farklı bir amaçla hacklemiş de olabilirler mining yapmak için mesela. Ama benim de fazla bilgim yok bu konuyla alakalı yeniden konu açarsanız daha iyi olur sizin için. İnternetten de araştırabilirsiniz.