Stüdyo Kulaklığı Önerisi

Bütçe
4000

tahaaslan2

Centipat
Makaleler
1
Yer
Litvanya/Vilnius
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450M-A PRO MAX II
AMD Ryzen 5 5600
MSI GTX 1060 6GB
G.Skill 2x8 3600Mhz
Kingston 1TB NV2 Gen4
Dark Freezer X123
FSP Hyper 80+ Pro 650W 80+
AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz 0.5ms
Glorious Model O Wired
Razer Blackshark v2
Ajazz AK680
Inca IMP-018 XXL Mouse Pad
iPhone 15 256GB
Anker Q30
Meslek
Öğrenci
Dostlar selam, elektro gitar çalıyorum ve komşuları rahatsız etmemek için bir kulaklık bakıyorum. Aynı zamanda bununla müzik dinlemeyi de planlıyorum, ses konusuna biraz takıntılıyım sesleri mümkün olan en güzel halinde almak istiyorum.
Biraz araştırdım ve Audio-Technica ATH-M20x kulaklığını buldum. İyi midir?

Bütçe 3500-4000TL gibi.

Kullanım amacına göre kulakiçi yada kafa üstü tercih edebilirsin.
Kulakiçi olmasının avantajı ses izalasyonu iyi ve daha detaylara hakim olursun ama kafa üstü de sana daha çok konfor sağlar, hijyen açısından iyidir ve sahne genişliği çok daha iyi olur.
Ben iki tür kulaklığı da yerine göre kullanmanı öneririm ama illa tek seçenek varsa Audio-Technica ATH-M20x kesnlikle alınır parasını sonuna kadar hak ediyor.

Hocam yurt dışında yaşadığınız için öneride değil ancak tavsiyede bulunacağım çünkü oralarda fiyatlar ne, neler var bilmiyorum. Ancak eğer ki IEM almayı düşünürsen dikkat et. Özellikle tizleri fazla olan kulaklıklar senin kulağını acıtabilir. Mix dinlemek için çok sıkıntı olmaz ama sadece çalarken sesi duymak içinse özellikle yüksek gainli tonlarda çalarken kulağı çok yorar; örneğin ew200. ses olarak daha detaylı alırsın, hataları daha ortaya çıkartır ancak dediğim gibi ne tür bir kulaklık alacaksan al sesinin dengeli olmasına dikkat et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı