2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.633 Makaleler 98 Çözümler 213 4 Nisan 2021 #1 2008 yapımı, daha önceki yüklenen linkler silinmiş, Esin Iris'i tanıyan çoğu kişi bilmez bu tarz şarkılarını, karşıma çıkınca nostalji oldu bana da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2008 yapımı, daha önceki yüklenen linkler silinmiş, Esin Iris'i tanıyan çoğu kişi bilmez bu tarz şarkılarını, karşıma çıkınca nostalji oldu bana da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Nisan 2021 #2 Forumda Esin İris'in adını ananlar da halihazırda varmış demek. Şarkıyı duymuştum, az çok bir kulak aşinalığım var. Teşekkürler. Son düzenleme: 4 Nisan 2021
Forumda Esin İris'in adını ananlar da halihazırda varmış demek. Şarkıyı duymuştum, az çok bir kulak aşinalığım var. Teşekkürler.