Stutering'in çözümü var mı?

Çok konu açtım ama çözümünü gösteren olmadı.

Ben Apex'te stuttering yaşadığımda (fazla değildi ama optimizasyon yaptım en azından) aşağıdaki videoyu izledim ve sıkıntı çıkaran diğer oyunlara da uyguladım. Çok kapsamlı bir rehber RTSS'den tam ekran optimizasyonuna kadar her şeye değiniyor vakit ayırıp uygun gördüğünüz optimizasyonları tek tek uygulayın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Problemi tam olarak açıklamadığınız için arkadaş fiziksel yani kişisel bir problem mi yoksa bilgisayar problemi mi anlamadı doğal olarak. Stuttering ile uğraştığım için tahmin ettim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Bu mesajımı görmediniz mi, görüp de uygulamadınız mı veya sorunu çözmeye niyetiniz mi yok hangisi anlamadım. Boş yere atmadım bu şekilde sorunlarını çözenler mevcut.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…