Bu mesajımı görmediniz mi, görüp de uygulamadınız mı veya sorunu çözmeye niyetiniz mi yok hangisi anlamadım. Boş yere atmadım bu şekilde sorunlarını çözenler mevcut.
Evet hocam yaptım. Oyunlarda akıcılık problemi de var. 100 FPS ama yine de akıcı değil. Havaya bakınca akıcı oluyor.
YouTube kanalımdaki akıcılık problemi videosu var.
Bu arada bir de programın ayarlarından şu 1024 yazan iki yer var ordan altta olan 1024'ü RAM'in kaç GB ise onun yarısını MB cinsinden yazacan ve Wanted Timer resolution'ı 0.50 yapıp altta custom timer resolution tikini atacaksın.
Bu arada bir de programın ayarlarından şu 1024 yazan iki yer var ordan altta olan 10242'ü RAM'in kaç GB ise onun yarısını MB cinsinden yazacan ve Wanted Timer resolution'ı 0.50 yapıp altta custom timer resolution tikini atacaksın.
Dikkatlı bakın ne olur. Sorun monitörde değil. Ryzen 5 3500X 6/6 CPU olduğu için kasmalar ve takılmalat yapabiliyor. Sanal çekirdek olmaması bir dezavantaj.
Dikkatlı bakın ne olur. Sorun monitörde değil. Ryzen 5 3500X 6/6 CPU olduğu için kasmalar ve takılmalat yapabiliyor. Sanal çekirdek olmaması bir dezavantaj.
Hayır. O daima açık.
Bir şey fark ettim. Akıcılık sorunu adlı videoda akıcı gözüküyor. Ama monitörde kasarak gösteriyor. Sadece ekran kartına yük binen kısımlarda akıcılık sorunu var.
Sorun işlemcide.