Şu an alınabilecek en iyi VPN nedir?

Merhaba, son zamanlarda yasaklanan oyunlar, uygulamalar olduğu için ve bunun da devamının geleceği için bir VPN satın almak istiyorum. En iyisi hangisi, yardımcı olabilecek var mı? PC için.

WARP en iyisi hocam bunun yanında Kaspersky VPN ve Operanınkilerde bence iyi gibi.

Merhaba, son zamanlarda yasaklanan oyunlar, uygulamalar olduğu için ve bunun da devamının geleceği için bir VPN satın almak istiyorum. En iyisi hangisi, yardımcı olabilecek var mı? PC için.
WARP bana göre en güvenilir ama gene de araştırmanızı öneririm.

Aktif olarak Kaspersky VPN kullanıyorum, cok memnunum siddetle tavisye ediyorum. Oyun icin film icin Torrent icin ozel VPN'i var. Oneririm.
Kaspersky VPN'de arada bir bağlantı kopması yaşıyorum ve bu özellikle oyunlarda çok sorun yaratıyor. Ben şahsen böyle çalışmasını beklemezdim.

ProtonVPN, Proton VPN Plus ilk ay 9.99TL'ye geliyor hem de.

Octohide VPN öneriyorum ben. 1 reklam izleyerek 1 saat, 3 reklam izleyerek 6 saatlik kullanım izni veriyor. Bittiği anda da bir reklam daha izleyip yenileyebiliyorsunuz. Bu reklamlarda 30 saniyelik tabi ki. Ücretli kısma geçip bu reklam işinden tamamen kurtulabiliyorsunuz ve oldukça ucuz, yıllık 300 TL altına geliyor. Aylık ise 80 küsür TL civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…