P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Araba fiyatları düşüyor. Ancak bir araba almak istiyorum. Şu an almak sizce mantıklı mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim? Arabayı alınca zarar eder miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
Araba fiyatları düşüyor. Ancak bir araba almak istiyorum. Şu an almak sizce mantıklı mı? Yoksa biraz daha beklemeli miyim? Arabayı alınca zarar eder miyim?
Emre9110 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Araba piyasasını öngörmek çok zor hocam. Ama artık yatırım amaçlı alınmaz. İhtiyaç ise alabilirsiniz.
Araba piyasasını öngörmek çok zor hocam. Ama artık yatırım amaçlı alınmaz. İhtiyaç ise alabilirsiniz.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 Emre9110 dedi: Araba piyasasını öngörmek çok zor hocam. Ama artık yatırım amaçlı alınmaz. İhtiyaç ise alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pek ihtiyac sayılmak ancak almak istiyorum yatırım amaçlı olmasına gerek yok daha fazla düşer ve zarara girer miyim emin olamadım.
Emre9110 dedi: Araba piyasasını öngörmek çok zor hocam. Ama artık yatırım amaçlı alınmaz. İhtiyaç ise alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pek ihtiyac sayılmak ancak almak istiyorum yatırım amaçlı olmasına gerek yok daha fazla düşer ve zarara girer miyim emin olamadım.
Emre9110 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #4 panotiq dedi: Pek ihtiyac sayılmak ancak almak istiyorum yatırım amaçlı olmasına gerek yok daha fazla düşer ve zarara girer miyim emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Bunu düşünüyorsanız yatırım odaklı olduğunu anlıyorum o nedenle çok ihtiyaç değilse almayın. İlla alacaksanızda piyasası olan bir araç alın.
panotiq dedi: Pek ihtiyac sayılmak ancak almak istiyorum yatırım amaçlı olmasına gerek yok daha fazla düşer ve zarara girer miyim emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Bunu düşünüyorsanız yatırım odaklı olduğunu anlıyorum o nedenle çok ihtiyaç değilse almayın. İlla alacaksanızda piyasası olan bir araç alın.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 Emre9110 dedi: Bunu düşünüyorsanız yatırım odaklı olduğunu anlıyorum o nedenle çok ihtiyaç değilse almayın. İlla alacaksanızda piyasası olan bir araç alın. Genişletmek için tıkla... Hayır yatırım amaçlı almayacağım ancak bir araba alıp fiyatı aldığımın yarısına düşsün de istemem emin olamadığım konu fiyatlar daha fazla düşer mi?
Emre9110 dedi: Bunu düşünüyorsanız yatırım odaklı olduğunu anlıyorum o nedenle çok ihtiyaç değilse almayın. İlla alacaksanızda piyasası olan bir araç alın. Genişletmek için tıkla... Hayır yatırım amaçlı almayacağım ancak bir araba alıp fiyatı aldığımın yarısına düşsün de istemem emin olamadığım konu fiyatlar daha fazla düşer mi?
Bombacı ironMAN Zeptopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #6 Daha beklersen çok artar. Ama seçimi kazanırsak arabayı o zamanda alırsın.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #7 Bombacı ironMAN dedi: Daha beklersen çok artar. Ama seçimi kazanırsak arabayı o zamanda alırsın. Genişletmek için tıkla... Seçim?
Bombacı ironMAN dedi: Daha beklersen çok artar. Ama seçimi kazanırsak arabayı o zamanda alırsın. Genişletmek için tıkla... Seçim?
Bombacı ironMAN Zeptopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #8 şu an al bence
Emre9110 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #9 Yarı fiyatına düşmez en kötü yerinde sayar hocam. Piyasası olan arabalarda o daha az etkilenir bu piyasa durgunluğundan.
Yarı fiyatına düşmez en kötü yerinde sayar hocam. Piyasası olan arabalarda o daha az etkilenir bu piyasa durgunluğundan.
P panotiq Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #10 Emre9110 dedi: Yarı fiyatına düşmez en kötü yerinde sayar hocam. Piyasası olan arabalarda o daha az etkilenir bu piyasa durgunluğundan. Genişletmek için tıkla... Almak istediğim araba rav4 2007 kasa ya da olursa 1üst kasası pek piyasası olan arabalar değil aslında.
Emre9110 dedi: Yarı fiyatına düşmez en kötü yerinde sayar hocam. Piyasası olan arabalarda o daha az etkilenir bu piyasa durgunluğundan. Genişletmek için tıkla... Almak istediğim araba rav4 2007 kasa ya da olursa 1üst kasası pek piyasası olan arabalar değil aslında.