Doların havalarda uçuştuğu bu dönemde sizce bilgisayar toplamak mantıklı mı? Tahminimce dolar seçimden sonra kötüye gidebilir bu hafta gene biraz da olsa sakinleşti sizce bilgisayar toplamak için uygun bir zaman mı? Eğer uygun zaman değilse ne zaman toplamalıyım? Teşekkürler.
Paran varsa al yoksa saten hiç bir zaman alamazsın. Dolar 3.50 topladım ben. Dolar düşer dediler düşmedi. Hep bu tür konular gördüm ama hiç bir zaman doların düştüğünü görmedim.
Aşırı ihtiyacın varsa eldeki stoklar tükenmeden toplanabilir bence. Şuan çoğu ürüne Dolar hızında zam olmadı eski fiyatlardan satılanlar var. Veya kampanya karne indirimi yüzde 18 KDV indirimi gibi kampanyaları kovalayıp güzel bir sistem toplayabilirsin.
Ne zaman paranız varsa o zaman alın, bu piyasayla tahmin olmuyor. Düşer diye düşünüp almazsınız artar. Düşündüğünüz sisteme paranız yettiği an alın. 3-5 kuruş kâr edeceğim diye zarara girmeyin.
Doların havalarda uçuştuğu bu dönemde sizce bilgisayar toplamak mantıklı mı? Tahminimce dolar seçimden sonra kötüye gidebilir bu hafta gene biraz da olsa sakinleşti sizce bilgisayar toplamak için uygun bir zaman mı? Eğer uygun zaman değilse ne zaman toplamalıyım? Teşekkürler.