Şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil (Kod 45) Hatası

• Konuyu başlatan Yuuki
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 8.153
Daha fazla  
Sabah uyandım bilgisayarıma geçtim ve açtıktan sonra oyun içinde düşük FPS aldıgımı fark ettim. Donanımsal sorun oldugunu düşünerekten, aygıt yöneticisine girdim ve sadece İntel HD Graphics 4000 oldugunu fark ettim. AMD Radeon HD 7000M Series'i bilgisayarım görmüyordu ardından bir kaç kişiden yardım aldım aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster dediğim'de AMD'e görüküyordu. Yalnız etkinleştiremiyorum. Bunun çözümü nasıl olabilir?

Adsız 1.png
Adsız 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirme için teşekkür ederim, 1,2 saat sonra windows 10'a geçiş yapacağım durum düzelmesse dediğiniz gibi DDU ile ayarlamaya çalışacağım

Windows 10'a geçiş yaparken kalıcı olarak hiçbir dosyamı saklamak istemediğimi seçeneklerden söylemiştim ardından windows 10'a geçiş yaparken yükleme yaptıgı anda yeniden başlattı ve bilgisayarınızın önceki windows sürümü geri yükleniyor dedi beklemede kaldım, windows 8.1 Pro'a geri çevirdi ben önceden windows 10'a çevirdim fakat geri dönüş yaptım bunun nedenini anlamıyorum windows 10'a geçemedigini neyse sorun değil, dediginiz gibi DDU ile çözmeye çalışacağım ayrıca artık oyunlara bile giremiyorum aşırı düşük fps alıyorum ve diz üstü oldugu için çok kötü ısınıyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı