batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 20 Ocak 2021 #31 NecmettinEber21 dedi: Hocam link atar mısın merak ettim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği çok bir şey değil. Bilgisayarına misafir çocuğu işeyen var. Ulunay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Müzik dinliyorum... Genişletmek için tıkla... Hanım çok güzelmiş...
NecmettinEber21 dedi: Hocam link atar mısın merak ettim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği çok bir şey değil. Bilgisayarına misafir çocuğu işeyen var. Ulunay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Müzik dinliyorum... Genişletmek için tıkla... Hanım çok güzelmiş...
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 20 Ocak 2021 #32 Ulunay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Müzik dinliyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl klip? Dersteydim kendimden geçtim.
Ulunay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Müzik dinliyorum... Genişletmek için tıkla... Hocam o nasıl klip? Dersteydim kendimden geçtim.
NecmettinEber21 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #33 Alpaslan64 dedi: Hocam o nasıl klip? Dersteydim kendimden geçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam dersinize odaklanin lütfen Hocam harbiden o nasıl klip ben de kendimden geçtim!
Alpaslan64 dedi: Hocam o nasıl klip? Dersteydim kendimden geçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam dersinize odaklanin lütfen Hocam harbiden o nasıl klip ben de kendimden geçtim!
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #34 Alpaslan64 dedi: Hocam o nasıl klip? Dersteydim kendimden geçtim. Genişletmek için tıkla... Bende dersteydim ne oluyor ya.
Alpaslan64 dedi: Hocam o nasıl klip? Dersteydim kendimden geçtim. Genişletmek için tıkla... Bende dersteydim ne oluyor ya.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 20 Ocak 2021 #35 Galatasaray'ın maçı var, Muslera'yı tekrar sahada görmek güzel.
3 328165 Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 407 Çözümler 3 20 Ocak 2021 #36 Boş boş ekrana bakıyorum.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #37 Aynı bu şekilde oturuyorum.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.074 Makaleler 6 Çözümler 54 20 Ocak 2021 #38 batuhan_n dedi: Arkadaşın dediği çok bir şey değil. Bilgisayarına misafir çocuğu işeyen var. Hanım çok güzelmiş... Genişletmek için tıkla... Alpaslan64 dedi: Hocam o nasıl klip? Dersteydim kendimden geçtim. Genişletmek için tıkla... @Tortue Zehirli oku bana attığında sizler gibi hissetmiştim
batuhan_n dedi: Arkadaşın dediği çok bir şey değil. Bilgisayarına misafir çocuğu işeyen var. Hanım çok güzelmiş... Genişletmek için tıkla... Alpaslan64 dedi: Hocam o nasıl klip? Dersteydim kendimden geçtim. Genişletmek için tıkla... @Tortue Zehirli oku bana attığında sizler gibi hissetmiştim
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 20 Ocak 2021 #39 Ulunay dedi: @Tortue Zehirli oku bana attığında sizler gibi hissetmiştim Genişletmek için tıkla... Zehirli ok derken? NecmettinEber21 dedi: Hocam dersinize odaklanin lütfen Genişletmek için tıkla... Tamam, sıkıntı yok. Shura_Sama019 dedi: Bende dersteydim ne oluyor ya. Genişletmek için tıkla... Olabilir. İkimizde öğrenciysek nerede olacaktık?
Ulunay dedi: @Tortue Zehirli oku bana attığında sizler gibi hissetmiştim Genişletmek için tıkla... Zehirli ok derken? NecmettinEber21 dedi: Hocam dersinize odaklanin lütfen Genişletmek için tıkla... Tamam, sıkıntı yok. Shura_Sama019 dedi: Bende dersteydim ne oluyor ya. Genişletmek için tıkla... Olabilir. İkimizde öğrenciysek nerede olacaktık?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.074 Makaleler 6 Çözümler 54 20 Ocak 2021 #40 Alpaslan64 dedi: Zehirli ok derken? Genişletmek için tıkla... Şu meşhur Cem Yılmaz repliğini kast ediyorum.
Alpaslan64 dedi: Zehirli ok derken? Genişletmek için tıkla... Şu meşhur Cem Yılmaz repliğini kast ediyorum.