Şu an Fanatec direksiyon seti alınır mı?

VuurTexx

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda Almanya'ya gideceğim dönerken de SIM racing icin set almayı planliyorum. Fanatec'de çok güzel indirim var fakat marka iflasını bildirdi. Ama sitesi açık ve sipariş verilebiliyor alınır mı? Yoksa firma battı mı tam olarak bilmiyorum. Corsair'in satın alacağı konuşuluyor bilgisi olan var mı?

Alınır Fanatec uzun ömürlü.

Moza'da bakabilirsin. Evet uzun omurludur ancak garanti vs acisindan diyorum.

Alınır Fanatec uzun ömürlü.

Fanatec'in uzun ömürlü olduğunu ben de biliyorum fakat marka iflasını açıklayınca destekleri geri cekilecek sonuçta o yüzden soruyorum kimi yer Corsair'in satın aldığını söylüyor kimisi anlaşamadıklarıni söylüyor şimdi alip da 1 ay sonra bütün desteklerini cektiklerini söyler firmayı kapatırlarsa ne olacak.

iflas ettiğini bilmiyordum senden duydum fanatec yerine moza alabilirsin kendini güvene almak için

Şahsen tamamen batacaklarını, garanti desteklerini bitireceklerini düşünmüyorum fakat durumları çok belirsiz. Yine de alınır diyorum.

Böyle bir yazı paylaşılmış.

Değişen bir şey olmadan faaliyetlerine devam edeceklerini belirtmişler.

Son düzenleme:

O zaman almanda bir sakınca yok alabilirsin ama ben olsaydım mozayı 1. seçenek tutardım.

Adamlar yeni ürünlerini bile tanıttı yeni readry2car paketleri çıkardı hala iflas diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…