Şu an kullandığınız mouse nedir?

Logitech G300S. Zamanında daha S modeli yokken almıştım. Sonra mavi olan S modeli çıkınca buna geçtim. Diğerini de bir arkadaşıma vermiştim. Yıllardır kullanırım gayet güzel bence.
Kenarda da Logitech m185 duruyor. Laptop kullanıyorum. Bir yerlere gidince genelde onunla gidiyorum.

Bloody v5 multi-core tam bir csgo mousesi bütün silahların spraylarını tek tuşla yapabiliyorsunuz.

yaklaşık 10 yıl önce aldığım a4 tech v-track x7 makrolu mouse. Benzerini bulsam alıcam da böyle özellikli bir mouse bulamadım daha. Her türlü makro yazabiliyorunuz. Saatlerce süren makroları bile alıyor.

A4Tech

Bende şuan turuncusunu kullanıyorum .

Dosya Ekleri

• 53660c1b-ce45-43a0-98ff-b760255e5412_size780x780_quality60_cropCenter.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 52
Everest SGM X7 . Yakın zamanda Steelseries Rival 110 veya Logitech G300S'e geçmeyi planlıyorum.

Everest SGM X7 . Yakın zamanda Steelseries Rival 110 veya Logitech G300S'e geçmeyi planlıyorum.

Sadece merak ediyorum mause değişikliği neden bu kadar fazla Şimdi Rival 110 mauseyi aldın mı tüm oyunlarda 1. olmaya mı başlıyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…