Şu an ne oynuyorsunuz?

Hocam önce Almanya ile başlamanızı tavsiye ederim HOI4'e. Almanya ile ilgili Maxmarine'in başlangıç rehberleri var onları seyredebilirsiniz. Bir de oyunda 10-15 saat geçirdikten sonra biraz biraz alıştıktan sonra saldırı rehberi izleyebilirsiniz. Böyle yaparsanız tahmini 25-30 saatte oyunda artık Almanya ile ülke fethetmeyi öğrenmiş olursunuz. Modlu girmenizi 60-70 saat oynamaya kadar tavsiye etmiyorum.

@emirTYSa modsuz oynuyorum hocam. DLC ile.

Hocam oyunda 322 saatim var hala şu endsieg modunda osmanlı olup İngiltere'yi yenemedik :D şaka gibi tam güçleniceğim çıkartma yapıyorlar askerleri kaydırıyorum bir tane daha atıyorlar sonra cepheden taarruz veriyorlar silah açığı bitmiyor asker basa basa basa sinir oldum Almanya olsam fransızı almıştım almanları da ben tutuyorum zaten şaka gibi ya AI ile oynanmaz diye boşuna dememişler.

Hocam oyunda 322 saatim var hala şu endsieg modunda osmanlı olup İngiltere'yi yenemedik :D şaka gibi tam güçleniceğim çıkartma yapıyorlar askerleri kaydırıyorum bir tane daha atıyorlar sonra cepheden taarruz veriyorlar silah açığı bitmiyor asker basa basa basa sinir oldum Almanya olsam fransızı almıştım almanları da ben tutuyorum zaten şaka gibi ya AI ile oynanmaz diye boşuna dememişler.
AI çöp oyunda ki. Her modda çöp nedense.

@Hyundai Santa Fe V6 ne demek istediğinizi anlamadım yazmıştım hocam. Tekrar tekrar okuyunca anladım oyun ismi olduğunu. :D

Hocam şu an endsieg modundayım 1936'dan başladım tank basmadım (almanyayım) fransız sınırını normal piyade ile geçiyorum :D (kaleli sınırı fort deniyordu galiba) uçaklar iş yapıyor yine :D
1629117491492.png
1629117586824.png
az asker bastım ama güçlüler teknolojileri fln normalde sovyet savaş açardı direkt (evet kendisi açardı) bugün açmadı ondan biraz daha iyiyim ve çekoslovakyayı alamadık sene 1936

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı