Şu an ne oynuyorsunuz?

Hocam oyunda 322 saatim var hala şu endsieg modunda osmanlı olup İngiltere'yi yenemedik şaka gibi tam güçleniceğim çıkartma yapıyorlar askerleri kaydırıyorum bir tane daha atıyorlar sonra cepheden taarruz veriyorlar silah açığı bitmiyor asker basa basa basa sinir oldum Almanya olsam fransızı almıştım almanları da ben tutuyorum zaten şaka gibi ya AI ile oynanmaz diye boşuna dememişler.

AI çöp oyunda ki. Her modda çöp nedense.

@HalePlace tabii oyunun ismi. ne yazmıştın önceden?

@Hyundai Santa Fe V6 ne demek istediğinizi anlamadım yazmıştım hocam. Tekrar tekrar okuyunca anladım oyun ismi olduğunu.

Hocam şu an endsieg modundayım 1936'dan başladım tank basmadım (almanyayım) fransız sınırını normal piyade ile geçiyorum (kaleli sınırı fort deniyordu galiba) uçaklar iş yapıyor yine az asker bastım ama güçlüler teknolojileri fln normalde sovyet savaş açardı direkt (evet kendisi açardı) bugün açmadı ondan biraz daha iyiyim ve çekoslovakyayı alamadık sene 1936

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…