Sormak istediğim şey şu, kaç ay sonraki telefonlarda Android olmayacak? Bu yaz P20 Lite almak istiyorum. Hatta 4-5 ay önceden beri düşünüyordum ama bu olaylar oldu. Alsam Android olur mu? Olmazsa almayacağım.
Telefon araştırması yaptığım dönemde ilk gördüğüm ve kesin alacağım dediğim telefon olsa da P20 Lite parasını hak eden bir telefon değil. Farklı telefonlara bakmanızı tavsiye ederim.
Android açık kodlu bir işletim sistemidir yani bu tarz büyük firmalar kendi Android versiyonlarını oluşturabilir Google ın Huawei e desteği kesmesi Huawei nin Android kullanamayacağı anlamına gelmez.
Evet Android olacak ve eminim ki bundan sonra çıkacak telefonlar da Android olacak, göz boyama için yapılmış bir şeydi zaten Google Android desteğini kesmekten yana değil.
Telefon araştırması yaptığım dönemde ilk gördüğüm ve kesin alacağım dediğim telefon olsa da P20 Lite parasını hak eden bir telefon değil. Farklı telefonlara bakmanızı tavsiye ederim.
Karşılaştırma
Uzunca bir süredir bakmıyorum fakat yine de link ekledim. Mutlaka üzerine yorum alınmalı. Daha iyi tavsiyelerde gelecektir. Türkiye garantili mi ya da bütçe gibi detayları paylaşın ki yardımcı olacaklar ne tavsiye edeceklerini bilsin.
Karşılaştırma
Uzunca bir süredir bakmıyorum fakat yine de link ekledim. Mutlaka üzerine yorum alınmalı. Daha iyi tavsiyelerde gelecektir. Türkiye garantili mi ya da bütçe gibi detayları paylaşın ki yardımcı olacaklar ne tavsiye edeceklerini bilsin.
Bütcem 2000 denilebilir. Xiaomi Redmi Note 7 baya iyimiş. Şu an onu düşünüyorum ama kalitesiz gibi de düşünüyorum. Yani bir Huawei kadar kaliteli olur mu?