Çözüldü Şu an rekabetçi maç oynamak CS2 verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lerodik

Decapat
Daha fazla  
Bugün rankı olan herkese CS2 verildi. Benim rankım yoktu o yüzden bana verilmedi. Acaba bir maç rekabetçi oyun oynayıp kazanırsam yani rankım tekrardan olursa bana CS2 verilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hayır:

Çözüm
Bugün rankı olan herkese CS2 verildi. Benim rankım yoktu o yüzden bana verilmedi. Acaba bir maç rekabetçi oyun oynayıp kazanırsam yani rankım tekrardan olursa bana CS2 verilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Valve dışında bilen yoktur bunu. Oynayıp şansını dene. Gelirse gelir. Gelmezse de illa bir süre sonra güncellemeyi alacaksındır.

Para verdiğin oyunun yeni sürümünü oynayamıyorsun neymiş rank açık duracakmış zaten 2 hafta kadar oynamadığın zaman rank siliniyor. İşi gücü olan bazen giremiyor kalıyor ne düşüncesiz bir firma bu anlamadım. Ver işte herkese. Yaz dediler yaz bitiminde geldi oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…