Telefon almayı planliyorum 20 k bütçem var Samsung S22'yi tercih ettim. Sizce hemen almayamı odaklanayım yoksa yakın zamanda indirim veya zam gelir mi? Not: D&R'dan alacağım bir sorun yaşar mıyım?
Telefon almayı planliyorum 20 k bütçem var Samsung S22'yi tercih ettim. Sizce hemen almayamı odaklanayım yoksa yakın zamanda indirim veya zam gelir mi? Not: D&R'dan alacağım bir sorun yaşar mıyım?
S22 yerine A55 256GB almanızı öneririm. Eğer bütçeyi arttırabilirseniz şu an S23 256GB indirimde, Amazon Prime indirimi ile beraber 27500 TL'ye geliyor. Normal fiyatı 30 bin lira.
S22 yerine A55 256 GB almanızı öneririm. Eğer bütçeyi arttırabilirseniz şu an S23 256 GB indirimde, Amazon Prime indirimi ile beraber 27500 TL'ye geliyor. Normal fiyatı 30 bin lira.
S22 boyutu kompakt, ona en yakın ergonomi S23'te.
Boyutu sıkıntı etmezse S24FE de alabilir, ancak ben FE modellerini sevemedim bir türlü, çok kaba geliyor.
S22 boyutu kompakt, ona en yakın ergonomi S23'te.
Boyutu sıkıntı etmezse S24FE de alabilir, ancak ben FE modellerini sevemedim bir türlü, çok kaba geliyor.
Ben A54 kullanıyorum, bugün S23 siparişi geçtim. Batarya ufak da olsa işlemcisinden dolayı pili verimli kullanıyor diye okudum. Dolayısı ile A54'e yakın pil sonuçları almayı umuyorum. Geldiğinde detaylıca bakacağım.
Ben A54 kullanıyorum, bugün S23 siparişi geçtim. Batarya ufak da olsa işlemcisinden dolayı pili verimli kullanıyor diye okudum. Dolayısı ile A54'e yakın pil sonuçları almayı umuyorum. Geldiğinde detaylıca bakacağım.
Telefon elime geldi. İlk izlenimim çok kibar ve tam anlamıyla premium hissi veren bir cihaz. A54 yanında takoz gibi kalıyor resmen, özlemişim küçük telefon kullanmayı. Henüz hat takmadım, kılıf ve nano cam sipariş ettim. Gelince kullanmaya başlarım.