Arkadaşlar şu an Windows 10'u kullanmak mantıklı mıdır? Normal Windows 8.1 gibi kullanmayı kastediyorum. Yani Adobe ürünlerini veya oyunlarını yükleyip kullanmaktan bahsediyorum. Sizce mantıklı mıdır?
Hayır. Mantıklı değil çünkü daha deneme aşamasında oynadığın birkaç oyun bu işletim sisteminde çalışmayabilir. Ayrıca donanım olarak sıkıntı çıkabilir. Ben tam sürümü çıktıktan sonra Windows 10 yapmanı tavsiye ederim. Genel olarak mantıklı değil. Mesela oyun olarak da DayZ'nin halini görüyoruz. Adamlar buglu buglu çıkarttılar o kadar kişi aldı doğru dürüst bir şey yapmadılar. Onun gibi düşün. Betada kullanmak mantıklı değil
Hayır. Mantıklı değil çünkü daha deneme aşamasında oynadığın birkaç oyun bu işletim sisteminde çalışmayabilir. Ayrıca donanım olarak sıkıntı çıkabilir. Ben tam sürümü çıktıktan sonra windows 10 yapmanı tavsiye ederim. Genel olarak mantıklı değil. Mesela oyun olarakda DayZ`nin halini görüyoruz. Adamlar buglu buglu çıkarttılar o kadar kişi aldı doğru dürüst bişey yapmadılar. Onun gibi düşün. Betada kullanmak mantıklı değil
Kullanabilirsiniz bir sorun olmaz ama daha nihai sürüme ulaşmadığı için açıklar olabilir ve sorun yaşayabilirsiniz. O yüzden tam sürüme ulaşınca yüklemenizi öneririm.
Sürücü sorunu yaşayabilirsiniz özellikle Windows TP'nin en güncel sürümünü kullanıyorsanız. Bunu göz önünde bulundurarak işletim sistemini kurun, sorun yaşamazsanız belki ana sisteminiz bile TP olabilir.