Şu an yapımı devam eden fiber altyapı çalışmalarını içeren bir site var mı? Bir de otoyollarda fiber altyapı var mıdır? Sanırım otobandan bize çekiyorlar ama emin değiliz fiber olup olmadığından. Köyümün yanından geçen otoyol e80.
Ben zaten gelmesini ümit ediyorum size hatta keşke her mahalleye gelse ancak kadıköy ve Beşiktaş bölgesinde bile fiber olmayan mahalleler var bunu demek istiyorum aslında yani bi mahalleye gelip bir yanındakine gelmeyebiliyor, siz gene ümit edin ama çok kafa yormayın en azından .
Ben zaten gelmesini ümit ediyorum size hatta keşke her mahalleye gelse ancak kadıköy ve Beşiktaş bölgesinde bile fiber olmayan mahalleler var bunu demek istiyorum aslında siz gene ümit edin ama çok kafa yormayın en azından .
Ben zaten gelmesini ümit ediyorum size hatta keşke her mahalleye gelse ancak kadıköy ve Beşiktaş bölgesinde bile fiber olmayan mahalleler var bunu demek istiyorum aslında yani bi mahalleye gelip bir yanındakine gelmeyebiliyor, siz gene ümit edin ama çok kafa yormayın en azından .
Bizim ofisimiz nişantaşında mesela, iki yan mahallemizdeki tanıdık ofisten fiber geçmiyor düşünün... İnşallah fibere kavuşursunuz gerçekten çok iyi bir olay.