Sadece insanların düşüncelerini merak ediyorum. Bence en toxic fandom fnf fandomu. Size göre hangisi?
Araç marka fanatikleri yapanlar.
Kesinlikle. Volkwagen fanları kadar kibirlilerini görmedim.Özellikle Volvo ve BMW savunanlar çok toxic. Volvo fanları bilip bilmeden konuşur hep.
Özellikle Volvo ve BMW savunanlar çok toxic. Volvo fanları bilip bilmeden konuşur hep.
Bmw fanlarını anlamıyorum.10 yaşında çocuk E60 videosu görüyor Asetto Corsa oynuyor çok iyi araba diyor.Babam zamanında E38 kullanmış hem yakıyor hem çok gürültülü çalışıyor hem sanayiden çıkmıyordu diyor.Eski bir araba Allah katına çıkarmanın alemi yok E60 E30 falan.Piyasası yükseliyor ... gibi arabaların bebeler yüzünden.Ben de Volvo seviyorum ama öyle test görüp 'En iyisi Volvo' diyenlerden değişim.XC90'a binmiştim bir kez araba çok güzeldi.Bir tek o modeli seviyorum zaten.Volkswagen de bence gereksiz abartıldı.Kesinlikle. Volkwagen fanları kadar kibirlilerini görmedim.
Ben BMW balonu kadar kötü bir araba görmedim. Yani bir çok kişi sanayiden çıkamıyor. Volvo evet iyi güzel araç ama fanları gelmiş kendi klasmanında ait olmayan Renault ile kıyaslıyor falan çok baştan savma iş yapıyorlar.Bmw fanlarını anlamıyorum.10 yaşında çocuk E60 videosu görüyor Asetto Corsa oynuyor çok iyi araba diyor.Babam zamanında E38 kullanmış hem yakıyor hem çok gürültülü çalışıyor hem sanayiden çıkmıyordu diyor.Eski bir araba Allah katına çıkarmanın alemi yok E60 E30 falan.Piyasası yükseliyor ... gibi arabaların bebeler yüzünden.Ben de Volvo seviyorum ama öyle test görüp 'En iyisi Volvo' diyenlerden değişim.XC90'a binmiştim bir kez araba çok güzeldi.Bir tek o modeli seviyorum zaten.Volkswagen de bence gereksiz abartıldı.
Fandom nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.