Şu anda bilgisayar alınır mı?

DarkLegendREA

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yüklü bir parayla PC alacağım. Gümrük vergisini falan ÖTV KDV'yi kaldırırlar mı? 1 kereye özel bilgisayarda. Ona göre şimdi alacağım bayramdan sonra fiyatlar çok artabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen almanı öneririm. ileride daha pahalı olacak çabuk!

Valla benim yazın ekran kartı alasım vardı, seçim muhabbetine kredi kapamalı kredi çekip abanacağım, seçimden sonra her şey tepetaklak olabilir. En iyi ihtimalle bile bu şekilde yükseliş devam eder. Ben hükümetin seçim sonrası bir kereye mahsus ÖTV alınmayacak vaadine de inanmıyorum, öyle bile olsa kallavi zamların önüne kimse geçemez diye düşünüyorum.
Bir şey lazımsa alın. Telefon, PC, TV vs. Lazım değilse şuan sırf almak için almayın derim.

Arkadaşlar yüklü bir parayla PC alacağım. Gümrük vergisini falan ÖTV KDV'yi kaldırırlar mı? 1 kereye özel bilgisayarda. Ona göre şimdi alacağım bayramdan sonra fiyatlar çok artabilir.

Bu ülkede yarın ne olacağının garantisi yok hocam alabiliyorsanız alın beklemeyin.

Bir ara da 28 Ekim'de teknolojiye ulaşmakta zorluk çekiyoruz diyen bir üniversite gencine hazina bakanımız ile beraber bu konuyu görüşelim 28 Ekim de açıklarız dendi. 29 Ekim TOGG oldu. Bizim indirim yandı bitti kül oldu. ayrıca ÖTV indirseler giderler benzine mazota zam yaparlar o parayı bir yerden çıkartırlar.

Yani alayım mı

Seçimden sonra düşme ihtimali var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…