Geçen sene haziran ayında telefonla ilgili bir konu açmıştım. Bütçeyi 4.500 TL'den 5.500 TL'ye çıkarmıştım. Maalesef telefonu alamadım. Bazı arkadaşlar X ya da XS önermişti. Şu anki ekonomik sıkıntı yüzünden o telefonları alamıyorum. Bazı sorunlar yaşadım ve şu an biraz da olsa param var yaklaşık 2.500 TL şu anda 7 veya 6 alınır mı sizce? Önceliğim 7 eğer olmazsa 6'yı düşünebiliriz.
6 almayın derim. 6 Plus'ın desteği kesildi, 6 da yakın zamanda gider. Arada 6S ve SE modelleri olduğu için 7'nin önü biraz daha açık. 7 veya bulabilirseniz 7 Plus olabilir. IMEI atılmış, ekranı yan sanayi ekranla değişmiş, yetkili servis dışında tamir görmüş bir cihaz olmadığına dikkat edin. Zaten ekranı vs. orijinaliyle değişmediğinde ayarlarda görünüyor diye biliyorum.
6 gideli epey oldu. Birkaç uygulamayı desteklememeye başladı hatta. 6S desteği kesildi mi bilmiyorum ama şu anda 6 veya 7 alınmaz bana kalırsa. Yakında 7'ye de yol verirler.
@MUHAMMED2121 knk valla yalan söyleyeyim ablam geçen gün eski telefonunu sattı ( huwaei) ve 2500 TL'lik 7 plus aldı diğer anlamda aynı fiyata ikinci elden 7 plus aldı . Kısacası telefonun durumuna göre 2500 TL güzel paraya 7 plus alınabilir bu zamanda bence. Alabiliyorsan al pişman olmazsın. İki ablamda çok memnun telefonlardan.