Şu anda iPhone 6 veya 7 alınır mı?

Şu an iOS 15 minimum iPhone SE, 6S ve 6splus ta var.
iOS 16 çıkınca bu 3'lü gidecek ve iPhone 7 tek kalacak yani Ekim'den sonra yazılım desteği bitecek iPhone 7 serisinin de 2023 Ekim-Kasım'de falan bitecek iPhone 8 serisininde 2024 Ekim-Kasım da bitecek. Hesabınız ona göre yapın ve alın, ha destek kesildikten sonra da telefon yine 2 sene daha gider yani (yazılım olarak)

6 gideli epey oldu. Birkaç uygulamayı desteklememeye başladı hatta. 6S desteği kesildi mi bilmiyorum ama şu anda 6 veya 7 alınmaz bana kalırsa. Yakında 7'ye de yol verirler.
6'nın gittiğini bilmiyordum. 6S'te daha bir kesilme yok. Sadece 6S alacaksanız 16 GB almamakta fayda var. Zaten yarısından fazlası sistem ve güncellemelere gidiyor. Kalan alana da 3-4 tane uygulama indirirsiniz, sonra hafıza dolar. 6S olacaksa kesinlikle 32 GB ve üstü olmalı.
Arızası eksiği olmayan iPhone telefonların hepsi alınır satılır.
Hepsi demek bence pek doğru değil. iPhone 4S ve altı zaten artık sadece alo demelik telefonlar oldu. Sanırım bazı 4S'lerde Whatsapp var, o kadar. iPhone 5'e çoğu banka uygulamaları inmiyor. 5S ve 6 da artık destek almıyor. 6S ve üstü diyebiliriz, şimdilik.

En düşük iPhone 8 almanizi oneririm iPhone 7'de cortladi artik iPhone 6 asla önermiyorum 3 yıl önce iPhone 6 kullanirken cortlamasindan dolayi dehistirmistim şu an için dusundum ölüm olsa gerek.

Gerçekten tüm modellerinin piyasası olan bir marka. Kullanım amacınıza bağlı olarak alınır veya alınmaz diyebiliriz ama sağlamlık ve her an elden çıkarılabilir iPhone telefonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…