Whatsapp erisimi resmi olarak olmuyormus ama kullanilma yontemleri varmis.2000 TL bütçe ile iPhone alayım dedim. Biryerlerde WhatsApp erişimi olmayacak diye gördüm. Sizce öyle bir şey var mı? Bu arada telefon sadece WhatsApp için kullanılacak.
Yavru Adam 2000K Bütçem Var Diyor Sen Redmi Note 13 pro diyosunSakın düşük bütçe ile iphone alma neden diyeceksin batarya ömrü çok kısa güncelleme gelmiyor uygulamarda ve telefonda ara sıra kasmalar oluyor bunun yerine 3 5 daha bir şeyler ekle yd ve ya tr Redmi note 13 pro al düşük bütçe ile alabileceğin en iyi telefon çok hızlı ve şarjı çok gidiyor.
Üzerine 2 3 bin daha ekleyecek ve çok güzel bir cihaz alacak yazdığımı dikkatli oku kendi tercihi ben kendi düşüncemi belirttim sabredemiyorsa alsın ayfon7Yavru Adam 2000K Bütçem Var Diyor Sen Redmi Note 13 pro diyosun
2000 TL bütçe ile iPhone alayım dedim. Biryerlerde WhatsApp erişimi olmayacak diye gördüm. Sizce öyle bir şey var mı? Bu arada telefon sadece WhatsApp için kullanılacak.
Üzerine 2 3 bin daha ekleyecek ve çok güzel bir cihaz alacak yazdığımı dikkatli oku kendi tercihi ben kendi düşüncemi belirttim sabredemiyorsa alsın ayfon7![]()
Tr cihazı değil yd cihazı çok rahat bir şekilde bulabilirsin5 bin TL bul Redmi Note 13 Pro 1 tane bende alacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.