Şu anda iPhone 7 alınır mı?

Bütçe
2000

kubicayir

Decapat
Daha fazla  
2000 TL bütçe ile iPhone alayım dedim. Biryerlerde WhatsApp erişimi olmayacak diye gördüm. Sizce öyle bir şey var mı? Bu arada telefon sadece WhatsApp için kullanılacak.

Eğer yurt dışı telefonla yılbaşına kadar götürsün diye alacaksan al. Eğer dediğin gibi sadece WhatsApp vb. uygulamalar içinse 2000 TL'ye daha güncel 2.el android seçenekleri bulabilirsin diye tahmin ediyorum.

Sakın düşük bütçe ile iphone alma neden diyeceksin batarya ömrü çok kısa güncelleme gelmiyor uygulamarda ve telefonda ara sıra kasmalar oluyor bunun yerine 3 5 daha bir şeyler ekle yd ve ya tr Redmi note 13 pro al düşük bütçe ile alabileceğin en iyi telefon çok hızlı ve şarjı çok gidiyor.

Sakın düşük bütçe ile iphone alma neden diyeceksin batarya ömrü çok kısa güncelleme gelmiyor uygulamarda ve telefonda ara sıra kasmalar oluyor bunun yerine 3 5 daha bir şeyler ekle yd ve ya tr Redmi note 13 pro al düşük bütçe ile alabileceğin en iyi telefon çok hızlı ve şarjı çok gidiyor.
Yavru Adam 2000K Bütçem Var Diyor Sen Redmi Note 13 pro diyosun

2000 TL bütçe ile iPhone alayım dedim. Biryerlerde WhatsApp erişimi olmayacak diye gördüm. Sizce öyle bir şey var mı? Bu arada telefon sadece WhatsApp için kullanılacak.

WhatsApp erişimi olayı iOS 14.6 ve altı sürümler için iPhone 7'nin bir alakası yok iPhone 6 ve 5S için destek kesilecek pili belki hızlı gidebilir ama iPhone 7 günlük sosyal medya ve bazı oyunlar için hakikaten çok iyi cihaz, 2000₺'ye iPhone 7 belki bulamayabilirsiniz hocam. iPhone 7 alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı