Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 4 Aralık 2023 #101 388526 dedi: Ders Al Ceza · Suspus · Song · 2015 open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Şu şarkıları PC'de paylaşınca neden böyle oluyor acaba? Nami dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle olması için mecbur mobilden paylaştım.
388526 dedi: Ders Al Ceza · Suspus · Song · 2015 open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Şu şarkıları PC'de paylaşınca neden böyle oluyor acaba? Nami dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Böyle olması için mecbur mobilden paylaştım.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Aralık 2023 #102 Nami dedi: Şu şarkıları PC'de paylaşınca neden böyle oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmem, Spotify Web'den yapinca daha guzel gorunuyor. Ona cevireyim dur.
Nami dedi: Şu şarkıları PC'de paylaşınca neden böyle oluyor acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmem, Spotify Web'den yapinca daha guzel gorunuyor. Ona cevireyim dur.
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 4 Aralık 2023 #103 388526 dedi: Bilmem, Spotify Web'den yapinca daha guzel gorunuyor. Ona cevireyim dur. Genişletmek için tıkla... <iframe style="border-radius:12px" src="Spotify Embed" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe> mesela şu anki dinlediğimi PCden uygulamadan paylaştım böyle oldu. 恋愛サーキュレーション diğer türlü de böyle oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da mobil hali.
388526 dedi: Bilmem, Spotify Web'den yapinca daha guzel gorunuyor. Ona cevireyim dur. Genişletmek için tıkla... <iframe style="border-radius:12px" src="Spotify Embed" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe> mesela şu anki dinlediğimi PCden uygulamadan paylaştım böyle oldu. 恋愛サーキュレーション diğer türlü de böyle oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu da mobil hali.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Aralık 2023 #104 Nami dedi: mesela şu anki dinlediğimi PCden uygulamadan paylaştım böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Cozdum, parcayi gom yapinca 3 noktaya tiklayin. Sonra da copy link deyin. Mobildeki gibi oluyor.
Nami dedi: mesela şu anki dinlediğimi PCden uygulamadan paylaştım böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Cozdum, parcayi gom yapinca 3 noktaya tiklayin. Sonra da copy link deyin. Mobildeki gibi oluyor.
mustifik Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 304 4 Aralık 2023 #105 yeni buldum. Dosya Ekleri 9310CC74-F566-45AA-8800-76BCDC95251E.png 898,3 KB · Görüntüleme: 32
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 4 Aralık 2023 #106 388526 dedi: Cozdum, parcayi gom yapinca 3 noktaya tiklayin. Sonra da copy link deyin. Mobildeki gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Buradan kopyala dediğim zaman ilk paylaştığım bozuk hali oluyor. Nami dedi: Buradan kopyala dediğim zaman ilk paylaştığım bozuk hali oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tamam tamam yaptım. 3 noktaya tıklayıp kopyalamak lazımmış.
388526 dedi: Cozdum, parcayi gom yapinca 3 noktaya tiklayin. Sonra da copy link deyin. Mobildeki gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Buradan kopyala dediğim zaman ilk paylaştığım bozuk hali oluyor. Nami dedi: Buradan kopyala dediğim zaman ilk paylaştığım bozuk hali oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tamam tamam yaptım. 3 noktaya tıklayıp kopyalamak lazımmış.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Aralık 2023 #107 Nami dedi: Eki Görüntüle 2040676 Buradan kopyala dediğim zaman ilk paylaştığım bozuk hali oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Ben Spotify webi uygulama olarak kullanıyorum. Belki onda calisiyordur sadece.
Nami dedi: Eki Görüntüle 2040676 Buradan kopyala dediğim zaman ilk paylaştığım bozuk hali oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Ben Spotify webi uygulama olarak kullanıyorum. Belki onda calisiyordur sadece.
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 4 Aralık 2023 #108 388526 dedi: Bilmiyorum. Ben Spotify webi uygulama olarak kullanıyorum. Belki onda calisiyordur sadece. Genişletmek için tıkla... Yaptım yaptım. Yazdım yukarıya sonradan.
388526 dedi: Bilmiyorum. Ben Spotify webi uygulama olarak kullanıyorum. Belki onda calisiyordur sadece. Genişletmek için tıkla... Yaptım yaptım. Yazdım yukarıya sonradan.
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.770 Çözümler 7 4 Aralık 2023 #109 Engel Rammstein · Song · 1997 open.spotify.com
23 w Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 358 Çözümler 5 Yer United States Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara Ambar kamyoncular derneği 4 Aralık 2023 #110 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et