Aslan Mert Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.656 Makaleler 2 Çözümler 14 2 Kasım 2023 #11 @Nami eurielle waterfalls dinleyin bakalım beğenecek misiniz. Dinlediğiniz şarkı bana onu anımsattı.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 2 Kasım 2023 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.939 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 2 Kasım 2023 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 2 Kasım 2023 #14 Her ne zaman şarkı dinleyerek Technopat'a girsem, o anda dinlediğim şarkıyı yazacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Her ne zaman şarkı dinleyerek Technopat'a girsem, o anda dinlediğim şarkıyı yazacağım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AhmetÖztürkk Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Herugrim Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 2 Kasım 2023 #16 All Guns Blazing Judas Priest · Song · 1990 open.spotify.com
Nami Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 860 Çözümler 5 3 Kasım 2023 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yine çok enerjik bir şarkı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yine çok enerjik bir şarkı
Emre061626 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #18 Eminem - Lose Yourself isimili şarkıyı dinliyorum bu kaçıncı dinleyişim bilmiyorum ama her seferinde aynı hissiyatı bırakıyor, gerçekten çok güzel bir şarkı.
Eminem - Lose Yourself isimili şarkıyı dinliyorum bu kaçıncı dinleyişim bilmiyorum ama her seferinde aynı hissiyatı bırakıyor, gerçekten çok güzel bir şarkı.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 3 Kasım 2023 #19 Aşırı Doz Melankoli No.1 · Song · 2010 open.spotify.com
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.877 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #20 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et