Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #81 Bu konuya şu anda bu mesajı yazmak dışında şu çekicle dağa ve binalara tırmanma oyunu oynuyorum. oyun çıldırttı artık ismini unuttum.
Bu konuya şu anda bu mesajı yazmak dışında şu çekicle dağa ve binalara tırmanma oyunu oynuyorum. oyun çıldırttı artık ismini unuttum.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #82 Türkiye faşist olsaydı ne olurdu diye düşünüyordum.
Thermodid Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Yer Türkiye / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2021 #83 Technopat Sosyalde gezinip müzik dinliyorum
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 30 Mart 2021 #84 Bakkal amca dedi: Bu konuya şu anda bu mesajı yazmak dışında şu çekicle dağa ve binalara tırmanma oyunu oynuyorum. oyun çıldırttı artık ismini unuttum. Genişletmek için tıkla... Getting Over It. Benim rekorum 10 dakikaydı.
Bakkal amca dedi: Bu konuya şu anda bu mesajı yazmak dışında şu çekicle dağa ve binalara tırmanma oyunu oynuyorum. oyun çıldırttı artık ismini unuttum. Genişletmek için tıkla... Getting Over It. Benim rekorum 10 dakikaydı.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #85 VenomSnake dedi: Getting Over It. Benim rekorum 10 dakikaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam iyice ilerledim bir 15 dakikadır oynuyorum.
VenomSnake dedi: Getting Over It. Benim rekorum 10 dakikaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam iyice ilerledim bir 15 dakikadır oynuyorum.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 30 Mart 2021 #86 Buna bakarak bi yandan Spotify'dan müzik dinliyordum. Bi yandan'da telefondan technopat sosyal'de geziyordum. Edit: Şuanda okulda'ki koranalı çocukların sayısını hesaplıyorum. Kendi korana olma ihtimalimi şiddetli öksürük üzerinden hesaplıyordum. Sanırım koranayım. Son düzenleme: 30 Mart 2021
Buna bakarak bi yandan Spotify'dan müzik dinliyordum. Bi yandan'da telefondan technopat sosyal'de geziyordum. Edit: Şuanda okulda'ki koranalı çocukların sayısını hesaplıyorum. Kendi korana olma ihtimalimi şiddetli öksürük üzerinden hesaplıyordum. Sanırım koranayım.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #87 Müzik dinliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Müzik dinliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.469 Makaleler 12 Çözümler 3 30 Mart 2021 #89 10 dakika sonra başlayacak dersi beklerken forum keyfi yapıyorum.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 30 Mart 2021 #90 Din kültürü dersine giriyorum...