@Do6uk4n Yukarıda yazan arkadaş genelleme yapmış, dümdüz yazmış kusuruna bakmayın. Bu gibi kişiler hep detay vermeden ya da eksik yazıyorlar maalesef. Bay bay misali...
Şimdi Samsung tarafında çoğu A ve M serisi cihazlar özellikle de (Exynos) işlemciler de sıkıntı var ya batarya yetersiz kalıyor ya da yavaşlamalar oluşuyor. Elbette A ve M serilerinde iyi olanlarda var araştırınca, hepsi böyledir demiyorum.
Şimdi gel gelelim S serisine pil uzun gitsin istiyorsanız Plus serisinden başlayacaksınız almaya ve Ultra. Normal baz olanların pil süreleri tatmin etmeyebilir. Ama pil'e takmam beni 7 yıl ve üstü götürsün istiyorsanız (yavaşlamama) açısından da genel kullanımda da S24 Ultra ve S25 serilerini alabilirsiniz gönül rahatlığıyla arkanıza yaslanabilirsiniz.
Klasiktir çoğu kişi A ve M serisi kullanıp bir de üstüne Exynos işlemcili alınca abii 1 yıl sonra çöp yiaa derler ve gayette normaldir S serisi premium bir cihaz kullanmadılar çünkü. Tekrar ediyorum hepsi aynıdır demiyorum A ve M ve Exynos olanların.
Ama tüm bunlarla uğraşmam abi araştıramam edemem diyorsanız S24 Ultra ve S25 serisinin hepsini alabilirsiniz.
Ben Baz model S23 kullanıyordum S24 serisini es geçtim Exynos koydular diye Ultra hariç ona da bütçem yetmemişti. S25 Plus geçtim mesela halihazırda kullanıyorum hiçbir sorunu yok Snapdragon işlemcisi olduğu içinde gayet verimli ve stabilize şekilde çalışıyor hem pil hem hız hem kamera kısacası her açıdan.
S26 serisini beklemeyin derim malum fiyatlar çok çok artacaktır savaşlar,ekonomi vs derken bir de cihaz çok ahım şahım farklı çıkmazsa da cabası.
S25 Plus veya Ultra alın derim.