11. sınıfın yaz tatilindeyim 12. sınıfa geçeceğim. TYT ve AYT'yi yaz tatilinde halledip sınava hazırlansam yetişir mi?
Acayip gerginim stresten hiçbir şey yapamıyorum![]()
Bu yazı çok iyi değerlendirirsen kazanırsın.11. sınıfın yaz tatilindeyim 12. sınıfa geçeceğim. TYT ve AYT'yi yaz tatilinde halledip sınava hazırlansam yetişir mi?
Acayip gerginim stresten hiçbir şey yapamıyorum![]()
9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falanDerece falan beklemiyorsan tabii ki yetişir. Ben bu sene girdim. Beklediğimden çok daha kolaydı.
6. sınıftan beri dersi dinlemememe, 2 yıldır okula gitmememe rağmen EA 500k civarı bekliyorum inşALLAH. Eğer 6 ay dişimi sıkıp çalışsaydım, Rabb'imin yardımıyla ilk 50-70 bin yapardım diye düşünüyorum. Matematiği halledebilirsen gerisi basit.
İnşallah teşekkür ederimBu yazı çok iyi değerlendirirsen kazanırsın.
Derece falan beklemiyorsan tabii ki yetişir. Ben bu sene girdim. Beklediğimden çok daha kolaydı.
6. sınıftan beri dersi dinlemememe, 2 yıldır okula gitmememe rağmen EA 500k civarı bekliyorum inşallah. Eğer 6 ay dişimi sıkıp çalışsaydım, Rabb'imin yardımıyla ilk 50-70 bin yapardım diye düşünüyorum. Matematiği halledebilirsen gerisi basit.
9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falan.
İnşallah teşekkür ederim.
İlk 5kya giren biriyle konustugumda şuandan itibaren çalışmaya başlarsan 5kdan çok daha iyisini yaparsın dedi. Zaten aşırı disiplinli çalışan biriyim ama kendime güvenim düşükEA 500k yapıp sınav kolaydımı dediniz netiniz 10 falan olmalı.
5K zor ama zorda olsa çalışıp görüceksin imkansız değil.
Ki yetişmeyecek desek çalışmıcan mı? Elinden geleni yap.
Halledersin inşALLAH. Derslerin de iyimiş, düzenli çalışmaya bak.9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falan
Evet? İki sınavdan toplam 120 civarı soru yaptım ve okula dahi gitmediğim için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.EA 500k yapıp sınav kolaydımı dediniz netiniz 10 falan olmalı.
Halledersin inşallah. Derslerin de iyimiş, düzenli çalışmaya bak.
Evet? İki sınavdan toplam 120 civarı soru yaptım ve okula dahi gitmediğim için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
İnşALLAH. Teşekkür ederim.120 soru işaretlediysen 500kdan iyisini yaparsın muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.