Şu andan itibaren başlasam YKS yetişir mi?

916469

Picopat
11. sınıfın yaz tatilindeyim 12. sınıfa geçeceğim. TYT ve AYT'yi yaz tatilinde halledip sınava hazırlansam yetişir mi?

Acayip gerginim stresten hiçbir şey yapamıyorum 💔

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfın yaz tatilindeyim 12. sınıfa geçeceğim. TYT ve AYT'yi yaz tatilinde halledip sınava hazırlansam yetişir mi?

Acayip gerginim stresten hiçbir şey yapamıyorum 💔

Düzenli bir çalışma planı belirlersen elbet yetişir. Gerginlik çıkarmana gerek yok çok çok hayatını belirleyen bir kağıt parçası🤪

Derece falan beklemiyorsan tabii ki yetişir. Ben bu sene girdim. Beklediğimden çok daha kolaydı.

6. sınıftan beri dersi dinlemememe, 2 yıldır okula gitmememe rağmen EA 500k civarı bekliyorum inşALLAH. Eğer 6 ay dişimi sıkıp çalışsaydım, Rabb'imin yardımıyla ilk 50-70 bin yapardım diye düşünüyorum. Matematiği halledebilirsen gerisi basit.

Derece falan beklemiyorsan tabii ki yetişir. Ben bu sene girdim. Beklediğimden çok daha kolaydı.

6. sınıftan beri dersi dinlemememe, 2 yıldır okula gitmememe rağmen EA 500k civarı bekliyorum inşALLAH. Eğer 6 ay dişimi sıkıp çalışsaydım, Rabb'imin yardımıyla ilk 50-70 bin yapardım diye düşünüyorum. Matematiği halledebilirsen gerisi basit.
9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falan

Bu yazı çok iyi değerlendirirsen kazanırsın.
İnşallah teşekkür ederim

6. sınıftan beri dersi dinlemememe, 2 yıldır okula gitmememe rağmen EA 500k civarı bekliyorum inşallah. Eğer 6 ay dişimi sıkıp çalışsaydım, Rabb'imin yardımıyla ilk 50-70 bin yapardım diye düşünüyorum. Matematiği halledebilirsen gerisi basit.

EA 500k yapıp sınav kolaydımı dediniz netiniz 10 falan olmalı.

9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falan.

İnşallah teşekkür ederim.

5K zor ama zorda olsa çalışıp görüceksin imkansız değil.

Ki yetişmeyecek desek çalışmıcan mı? Elinden geleni yap.

5K zor ama zorda olsa çalışıp görüceksin imkansız değil.

Ki yetişmeyecek desek çalışmıcan mı? Elinden geleni yap.
İlk 5kya giren biriyle konustugumda şuandan itibaren çalışmaya başlarsan 5kdan çok daha iyisini yaparsın dedi. Zaten aşırı disiplinli çalışan biriyim ama kendime güvenim düşük :(

9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falan
Halledersin inşALLAH. Derslerin de iyimiş, düzenli çalışmaya bak.
Evet? İki sınavdan toplam 120 civarı soru yaptım ve okula dahi gitmediğim için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı