Derece falan beklemiyorsan tabii ki yetişir. Ben bu sene girdim. Beklediğimden çok daha kolaydı.
6. sınıftan beri dersi dinlemememe, 2 yıldır okula gitmememe rağmen EA 500k civarı bekliyorum inşALLAH. Eğer 6 ay dişimi sıkıp çalışsaydım, Rabb'imin yardımıyla ilk 50-70 bin yapardım diye düşünüyorum. Matematiği halledebilirsen gerisi basit.
Derece falan beklemiyorsan tabii ki yetişir. Ben bu sene girdim. Beklediğimden çok daha kolaydı.
6. sınıftan beri dersi dinlemememe, 2 yıldır okula gitmememe rağmen EA 500k civarı bekliyorum inşALLAH. Eğer 6 ay dişimi sıkıp çalışsaydım, Rabb'imin yardımıyla ilk 50-70 bin yapardım diye düşünüyorum. Matematiği halledebilirsen gerisi basit.
9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falan
6. sınıftan beri dersi dinlemememe, 2 yıldır okula gitmememe rağmen EA 500k civarı bekliyorum inşallah. Eğer 6 ay dişimi sıkıp çalışsaydım, Rabb'imin yardımıyla ilk 50-70 bin yapardım diye düşünüyorum. Matematiği halledebilirsen gerisi basit.
9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falan.
İlk 5kya giren biriyle konustugumda şuandan itibaren çalışmaya başlarsan 5kdan çok daha iyisini yaparsın dedi. Zaten aşırı disiplinli çalışan biriyim ama kendime güvenim düşük
9 ve 10. sınıfım aşırı iyi geçti ortalamam 90 civarıydı. Ama 11. sınıfta sıkıntılardan dolayı çalışamadım pek. 0 değilim ama çok da iyi değilim ortalamam 75 falandı. Derece istiyorum ilk 5 k falan