Su dökülen klavye garantiye girer mi?

Gül67

Zeptopat
Daha fazla  
Klavyeme sanırım cok az su doküldü ama asla bozacak kadar değildi. Daha alalı 3 ay bile olmadı. Garanti kapsamında değerlendirilir değil mi? Çok üzgünüm ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine de garantiye gönderin bozulduysa, su dökülmüştü diye bilgi verip vermemek kendi etik değerlerinize bağlı.
Garantiye giden çoğu ürünün neden bozulduğu araştırılmiyor bile. Bozuk olup olmadığı teyit edilip, para iadesi veya ürün değişimi gerçekleştiriliyor.

Klavyeme sanırım cok az su doküldü ama asla bozacak kadar değildi. Daha alalı 3 ay bile olmadı. Garanti kapsamında değerlendirilir değil mi? Çok üzgünüm ya
Hocam. Sizi şaşırtabilir fakat eğer sağlam bir klavye aldıysanız bir problem olmaz. Genelde su zararsız oluyor klavyeye karşı. Tuşları çıkarın güzelce silin birde kurulayın hem temizlemiş olursunuz .

Maalesef klavye çıkarmaktan falan anlamıyorum ki... daha beter yaparım diye korkuyorum
İnşallah öyle olur çünkü çok az bi sudan yeni alınan bi bilgisayarın bu kadar zarar göreceğini düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…