elif_avci905 Femtopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ocak 2021 #1 zzaf dedi: Klavyeyi ters çevir ve silkele, içinden çekirdek kabukları çıkacaktır O kabuklar tek tuşa bastığında iki tuşa basmış gibi yapar. Genişletmek için tıkla... Ben klavyeme su döktüm ve f'ye basınca fg oluyor. Klavye alıp yazıyorum. Şu an başa klavyeden yazıyorum ve daha demin kendi kendine k'ye bastı.
zzaf dedi: Klavyeyi ters çevir ve silkele, içinden çekirdek kabukları çıkacaktır O kabuklar tek tuşa bastığında iki tuşa basmış gibi yapar. Genişletmek için tıkla... Ben klavyeme su döktüm ve f'ye basınca fg oluyor. Klavye alıp yazıyorum. Şu an başa klavyeden yazıyorum ve daha demin kendi kendine k'ye bastı.
doktormetofingo Decapat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 316 21 Ocak 2021 #2 Geçen sene bana da olmuştu space ye basınca uyku moduna geçiyordu a tuşunda aeaeaeae yazıyordu ters çevirip 2 saat bekletin düzelir.
Geçen sene bana da olmuştu space ye basınca uyku moduna geçiyordu a tuşunda aeaeaeae yazıyordu ters çevirip 2 saat bekletin düzelir.