Su geçirme garantisi olmayan saat yine de alınır mı?

ultraslann1905

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar çarşıda çok güzel bir saat buldum fiyatı 850TL. Lakin bir sıkıntısı var. Su geçirme garantisi yok dedi satıcı ben de o yüzden sonra uğrarım dedim, size bir sormak istedim. Su geçirme garantisi olmayan saat yine de alınır mı?

Marka model bir şey versen de baksak. 850 TL'yi yan sanayi bir ürüne ben vermem.

Bak burada hem 610 TL hem de orijinal sitesinden sipariş veriyorsun. 20 TL de kupon varmış. POLO20

Pl-0990E5X

Baktığın renk gümüşse siteden al. Ben siyah tonları daha çok seviyorum ama bu da güzel.

Ürün 600 TL'ye satılıyor zaten. Bu fiyata tipinden dolayı alınır onun haricinde uzun bir kullanım beklememek lazım. Su geçirmeme muhabbetini istiyorsanız bütçeyi baya çıkarmanız lazım.

Hocam eğer suyla fazla işiniz yoksa falan sıkıntı olmaz ama benim gibi abdest falan alıyorsanız suya dayanıklı saat tercih edin. Bütçenizin üstüne çıkıp daha iyi bir saat alıp yıllarca kullanabilirsiniz. 3000 civarı bir saat sizi yıllar boyu götürür.

Bak burada hem 610 TL hem de orijinal sitesinden sipariş veriyorsun. 20 TL de kupon varmış. Polo20.

Pl-0990E5X

Baktığın renk gümüşse siteden al. Ben siyah tonları daha çok seviyorum ama bu da güzel.

Sıkıntı çıkarmazmı hocam elimi yüzümü yıkarken? Sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…