elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.968 Çözümler 7 5 Ocak 2024 #1 Suya dayanıklı değil, su geçirmez ayakkabı arıyorum. Sıcak tutması da önemli tabii. Max 4K verebilirim. Mümkünse daha ucuz olsun.
Suya dayanıklı değil, su geçirmez ayakkabı arıyorum. Sıcak tutması da önemli tabii. Max 4K verebilirim. Mümkünse daha ucuz olsun.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Ocak 2024 #2 Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Gri - MH100 Sağlam ve uzun ömürlü bir ayakkabı. Daha ucuza da bakmak istediğiniz için attım. Bayağı da rahat.
Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Gri - MH100 Sağlam ve uzun ömürlü bir ayakkabı. Daha ucuza da bakmak istediğiniz için attım. Bayağı da rahat.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.227 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 5 Ocak 2024 #3 elon_muskk dedi: Suya dayanıklı değil, su geçirmez ayakkabı arıyorum. Sıcak tutması da önemli tabii. Max 4K verebilirim. Mümkünse daha ucuz olsun. Genişletmek için tıkla... Kısa tip derken bilekten olur mu?
elon_muskk dedi: Suya dayanıklı değil, su geçirmez ayakkabı arıyorum. Sıcak tutması da önemli tabii. Max 4K verebilirim. Mümkünse daha ucuz olsun. Genişletmek için tıkla... Kısa tip derken bilekten olur mu?
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.968 Çözümler 7 5 Ocak 2024 #4 borisyeisar dedi: Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Gri - MH100 Sağlam ve uzun ömürlü bir ayakkabı. Daha ucuza da bakmak istediğiniz için attım. Genişletmek için tıkla... Böyleleri de çok estetik değil ama. Lumberjacklar hoşuma gidiyor dış görünüş olarak ama su geçirmez mi bilmiyorum. Şebnem Ferah dedi: Kısa tip derken bilekten olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
borisyeisar dedi: Erkek Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı - Gri - MH100 Sağlam ve uzun ömürlü bir ayakkabı. Daha ucuza da bakmak istediğiniz için attım. Genişletmek için tıkla... Böyleleri de çok estetik değil ama. Lumberjacklar hoşuma gidiyor dış görünüş olarak ama su geçirmez mi bilmiyorum. Şebnem Ferah dedi: Kısa tip derken bilekten olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Ocak 2024 #5 Amazon.com.tr Görünüş biraz önemli ise bu ayakkabıyı inceleyebilirsiniz.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.968 Çözümler 7 5 Ocak 2024 #6 borisyeisar dedi: Amazon.com.tr Görünüş biraz önemli ise bu ayakkabıyı inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu fena değilmiş.
borisyeisar dedi: Amazon.com.tr Görünüş biraz önemli ise bu ayakkabıyı inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu fena değilmiş.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Ocak 2024 #7 Bende var. Kışın sıcak tutuyor ayağı.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.227 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 5 Ocak 2024 #8 Lumberjack Erkek Su Geçirmez Kışlık Outdoor Bot - Fiyatı, Yorumları Lumberjack Erkek Su Geçirmez Kışlık Outdoor Bot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Lumberjack Erkek Su Geçirmez Kışlık Outdoor Bot - Fiyatı, Yorumları Lumberjack Erkek Su Geçirmez Kışlık Outdoor Bot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.968 Çözümler 7 5 Ocak 2024 #9 borisyeisar dedi: Amazon.com.tr Görünüş biraz önemli ise bu ayakkabıyı inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyatı 8500 TL ama . Şebnem Ferah dedi: Lumberjack Erkek Su Geçirmez Kışlık Outdoor Bot - Fiyatı, Yorumları Lumberjack Erkek Su Geçirmez Kışlık Outdoor Bot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Parmak uç tarafı sanki su emecek gibi gözüküyor. Su geçirmez olduğuna mutabık mıyız ?
borisyeisar dedi: Amazon.com.tr Görünüş biraz önemli ise bu ayakkabıyı inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyatı 8500 TL ama . Şebnem Ferah dedi: Lumberjack Erkek Su Geçirmez Kışlık Outdoor Bot - Fiyatı, Yorumları Lumberjack Erkek Su Geçirmez Kışlık Outdoor Bot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Parmak uç tarafı sanki su emecek gibi gözüküyor. Su geçirmez olduğuna mutabık mıyız ?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 5 Ocak 2024 #10 Siyahı uçmuş. Kahverengi gene daha uygun.