E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 1 Ağustos 2023 #11 Hafife alınacak bir konu değil. En yakın sürede bir sağlık kuruluşuna başvurun.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 1 Ağustos 2023 #12 pc arayışı içinde dedi: Hocam röntgen dediğimiz bir sistem var gidin hastaneye çeksinler. Genişletmek için tıkla... ketofilen dedi: ...acile gidip durumu anlatın röntgen çekerler bakarlar... Genişletmek için tıkla... Hocam? Ben de aynı şeyi şöyledim
pc arayışı içinde dedi: Hocam röntgen dediğimiz bir sistem var gidin hastaneye çeksinler. Genişletmek için tıkla... ketofilen dedi: ...acile gidip durumu anlatın röntgen çekerler bakarlar... Genişletmek için tıkla... Hocam? Ben de aynı şeyi şöyledim
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2023 #13 ketofilen dedi: Hocam? Ben de aynı şeyi şöyledim Genişletmek için tıkla... Konunun cevabı aynı zaten.
ketofilen dedi: Hocam? Ben de aynı şeyi şöyledim Genişletmek için tıkla... Konunun cevabı aynı zaten.
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #14 nospanti dedi: Kanka kusmak kolay bir şey, işaret parmağını küçük diline tut en fazla 45 saniye sonra miden lavaboda. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem pek işe yarar bir şey değil. Bir zamanlar aşk acısı çekerken her sabah midem bulanıyordu ve dil köküme kadar boğazımı parmaklıyordum. Her zaman işe yaramıyor.
nospanti dedi: Kanka kusmak kolay bir şey, işaret parmağını küçük diline tut en fazla 45 saniye sonra miden lavaboda. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem pek işe yarar bir şey değil. Bir zamanlar aşk acısı çekerken her sabah midem bulanıyordu ve dil köküme kadar boğazımı parmaklıyordum. Her zaman işe yaramıyor.
Teknocanavar Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ağustos 2023 #15 Belki dişin kaçmıştır acile git kanka
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #16 nospanti dedi: Kanka kusmak kolay bir şey, işaret parmağını küçük diline tut en fazla 45 saniye sonra miden lavaboda Genişletmek için tıkla... güzel anlatım
nospanti dedi: Kanka kusmak kolay bir şey, işaret parmağını küçük diline tut en fazla 45 saniye sonra miden lavaboda Genişletmek için tıkla... güzel anlatım