Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 765 10 Temmuz 2025 #21 Voxi12 dedi: Hocam denklik için bildiginiz biri var mı? Genişletmek için tıkla... Denklik için yok hocam seninki mesem miydi? Bu arada gelişmeler nasıl
Voxi12 dedi: Hocam denklik için bildiginiz biri var mı? Genişletmek için tıkla... Denklik için yok hocam seninki mesem miydi? Bu arada gelişmeler nasıl
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #22 Regalor dedi: Denklik için yok hocam seninki MESEM miydi? Bu arada gelişmeler nasıl. Genişletmek için tıkla... Fiilleri anlamıyorum hocam meslek benimki.
Regalor dedi: Denklik için yok hocam seninki MESEM miydi? Bu arada gelişmeler nasıl. Genişletmek için tıkla... Fiilleri anlamıyorum hocam meslek benimki.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.652 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #23 19 Litre bidon sipariş ediyorum koyuyorum masaya oyun oynarken veya dizi/film izlerken içiyorum.
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #24 Regalor dedi: Denklik için yok hocam seninki MESEM miydi? Bu arada gelişmeler nasıl. Genişletmek için tıkla... Siz ne yaptınız hocam.
Regalor dedi: Denklik için yok hocam seninki MESEM miydi? Bu arada gelişmeler nasıl. Genişletmek için tıkla... Siz ne yaptınız hocam.