Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 827 Çözümler 4 29 Temmuz 2024 #1 İyi akşamlar. Evim için bir su kaçağı durumunda bana haber verebilecek (telefona bildirim şeklinde) bir sensör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi akşamlar. Evim için bir su kaçağı durumunda bana haber verebilecek (telefona bildirim şeklinde) bir sensör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.694 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #2 Pickaroon dedi: İyi akşamlar. Evim için bir su kaçağı durumunda bana haber verebilecek (telefona bildirim şeklinde) bir sensör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Åımart Teknoloji Akıllı Su KaçaÄı Dedektörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Åımart Teknoloji Akıllı Su KaçaÄı Dedektörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Pickaroon dedi: İyi akşamlar. Evim için bir su kaçağı durumunda bana haber verebilecek (telefona bildirim şeklinde) bir sensör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Åımart Teknoloji Akıllı Su KaçaÄı Dedektörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Åımart Teknoloji Akıllı Su KaçaÄı Dedektörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com