airboss Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi Profil Kapağı 1522830363 28 Haziran 2017 #1 Herkese selam. Evde eski bir su sebili vardı, ben de bunun içini açayım bakayım biraz dedim kendi kendime. Açtım fakat şimdi kapatamıyorum [emoji16]. Bu cihazlardan anlayan birileri yardım etsin lütfen.
Herkese selam. Evde eski bir su sebili vardı, ben de bunun içini açayım bakayım biraz dedim kendi kendime. Açtım fakat şimdi kapatamıyorum [emoji16]. Bu cihazlardan anlayan birileri yardım etsin lütfen.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 28 Haziran 2017 #2 Suyu mu kapatamiyorsun cihazi ya da cihazin kapagini mi?
airboss Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 722 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi Profil Kapağı 1522830363 1 Temmuz 2017 #3 Neşeli Enginar dedi: Suyu mu kapatamiyorsun cihazi ya da cihazin kapagini mi? Genişletmek için tıkla... Cihazı komple dağıtmıştım ve motorunu, kapağını vs. kapatamamistim. Güç bela topladım ve şuan çalışıyor. İlginiz için teşekkür ederim.
Neşeli Enginar dedi: Suyu mu kapatamiyorsun cihazi ya da cihazin kapagini mi? Genişletmek için tıkla... Cihazı komple dağıtmıştım ve motorunu, kapağını vs. kapatamamistim. Güç bela topladım ve şuan çalışıyor. İlginiz için teşekkür ederim.