Ricky Quaresma Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 Bağcılar bugün bir tane su tasarruf aparatı gönderdi. Takayım dedim, aldım bir tane taktım. Sonra okuyunca conta olmadığından emin olunuz yazısını gördüm, fazla garip bir şey anne babamın anlayamayacağı türden. Nasıl çıkarabilirim? Resim temsilidir. Dosya Ekleri bagcilar-belediyesi-270-bin-haneye-su-tasarrufu-icin-ucretsiz-aparat-dagitiyor-3.jpeg 165,7 KB · Görüntüleme: 46
Bağcılar bugün bir tane su tasarruf aparatı gönderdi. Takayım dedim, aldım bir tane taktım. Sonra okuyunca conta olmadığından emin olunuz yazısını gördüm, fazla garip bir şey anne babamın anlayamayacağı türden. Nasıl çıkarabilirim? Resim temsilidir.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.051 Çözümler 4 17 Ocak 2024 #2 Saçmalığa gel. Suyu temizlemek yerine aparat gönderiyor belediye. Ayrıca musluk başına takılan aparat ise bahsettiğin şey çek çıksın hocam.
Saçmalığa gel. Suyu temizlemek yerine aparat gönderiyor belediye. Ayrıca musluk başına takılan aparat ise bahsettiğin şey çek çıksın hocam.
Ricky Quaresma Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 hudson51 dedi: Saçmalığa gel. Suyu temizlemek yerine aparat gönderiyor belediye. Ayrıca musluk başına takılan aparat ise bahsettiğin şey çek çıksın hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sıkışmıştı da WD-40 sıktım çektim çıkardım zor olsa da. Ayrıca saçma bir aparatmış bende fark ettim çekip çıkarınca su çıktı içinden.
hudson51 dedi: Saçmalığa gel. Suyu temizlemek yerine aparat gönderiyor belediye. Ayrıca musluk başına takılan aparat ise bahsettiğin şey çek çıksın hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sıkışmıştı da WD-40 sıktım çektim çıkardım zor olsa da. Ayrıca saçma bir aparatmış bende fark ettim çekip çıkarınca su çıktı içinden.