Kar oranına baksak bile işe girmek için hali hazırda olan bir sermayemiz olması gerekiyor. O sermaye 100TL bile olsa elde olmadıktan sonra yapacak bir şey yok. Kardeşimiz'de küçük sermaye ile bir iş yapmak istemiş. Bu yüzden buna yönelik şeyler söylemek daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Kar oranına baksak bile işe girmek için hali hazırda olan bir sermayemiz olması gerekiyor. O sermaye 100TL bile olsa elde olmadıktan sonra yapacak bir şey yok. Kardeşimiz'de küçük sermaye ile bir iş yapmak istemiş. Bu yüzden buna yönelik şeyler söylemek daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.
ögrenebilirsin tabi anlatıyorum,çok para lazım oldugu için öyle işe girmeye karar verdim çünkü sistem toplayacağim diye büyük kumbara aldım ona 4 tl 20 tl atmam gerekiyor
dedigin şey daha mantıklı ama,verdiniz cevap aklıma bir tane daha fikir getirdi tşkler bu arada daha pahalı satabilirsin diyonda 2 el eşya satamam. daha okul okuyorum o yüzden.