Şu zamanda PC alınır mı?

Dolar, Bitcoin hepsi PC fiyatlarını etkiledi ama son günlerde Bitcoin ciddi değer kaybetti. Sizce PC fiyatları 7-8 ay öncesine döner mi?

Hayır çünkü Bitcoin değil Ethereum'un cidi bir düşüş yaşaması gerekiyor yoksa zor.

Şu an Ekran kartı hariç diğer parçalar alınır, ekran kartı fiyatları çok şişti, acil ihtiyaç yoksa alınmaz. Artacak diyenler var anlamıyorum bir ekran kartına 20bin vermek normal değil çok ihtiyacınız varsa konsol alın geçin.

Ben 1 ay önce aldım pişman değilim mutluda değilim kafana göre.

Konsol aliyorsun oyunların fiyatı da uçmuş 600TL 1K gördüm PS5 oyunları diyorum.

Üretim artmadığı sürece stok sorunu düzelmez. O da en erken 2022 ortaları gibi gözüküyor. Yani 7-8 ay öncesine dönmesine daha çok var.

Ne zaman alma bekle desem piyasa daha kötü oldu o yüzden alabiliyorken en yakın zamanda almak daha mantıklı. Sağlam bir piyasa araştırması ile dönemine göre en uygun PC'yi bulabilirsiniz. Alma niyetin varsa sürekli araştırma üzerinde olmak mantıklı, direkt alınmaz demek sonrasında daha fazla para çıkmasına sebebiyet vermekten başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…