Şu zamandan sonra çalışmaya başlanırsa LGS'de yapılabilir mi?

Okul tabii ki de önemli bana göre yanlış düşünüyorsun okul gelecektir eğer iyi bir liseye yerleşir ise üniversite sınavında başarılı olma ihtimali daha yüksek.

O senin fikrin ancak ben 10. sınıfta olulu bırakıp meslek öğrendim yanlış anlaşılmasın cebime iPhone 15 çektim 17 yaşındayım daha, yani ne varsa inşaatta yatırım da risk te var bu ülkenin şartları için böyle maalesef bunu kabul etmek lazım.

Dostum benim orada demek istediğim zaten meslekti.

Diğer derslerdeki netleriniz ne durumda?
Türkçe 17-16 geliyor bazen daha yüksek inkılap 9/1 ya da full geliyor din de aynı şekilde ingilizce genelde full geliyor. Dediğim gibi Matematik normalde 4-5 geliyor ama son deneme iyi geçti 8-9 bekliyorum. Fen'im 16+ oluyor bazen full bile çekiyorum ama hiç 16nın altına düşmedim

Okulun bu kadar önemli olmadığının ben de kanaatindeyim ama çevremdeki insanlar okulsuz bir şey yapamayacağımı söyleyip duruyor. LGS de iyi bir puan yapamazsam yakında gidebileceğim doğru düzgün meslek lisesi bile yok yakındaki okullar genelde ortalama üstü ve okulun uzak olması çok vakit kaybetmem demek. Ben yazılım öğrenmek istiyorum lise de de buna olabildiğince vakit ayırmak istiyorum bu yüzden okulun uzak olmaması önemli. Onun yanında lise bitince veya üniversite bitince Amerikaya gitmek istiyorum okulu da bu doğrultuda araç olarak görüyorum biraz.

Sadece Matematik Çalış ve fen Türkçe konularına bak yeter ama %75 matematik çalış.
Ben şu an 480+ puan alıyorum ve sana tavsiyem bu.

Sadece Matematik Çalış ve fen Türkçe konularına bak yeter ama %75 matematik çalış.
Ben şu an 480+ puan alıyorum ve sana tavsiyem bu.

Şu an değil pardon 2020 LGS'den 480'li bir puan aldığımdan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…