SU630 HD Tune sonuçları

RX 560 Tİ

Kilopat
Su630 240GB SSD kullanıyorum. GTA 5'de kaplamalar geç yükleniyordu araba ile hız yapınca. Bende sorunun SSD'den kaynaklandığını düşündüm ve bir test yaptım. Benchmark kısmında ortalama 123/MB hızda çalıştı. Normal midir? Bu arada Max sıcaklık 55 derece sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık anormal ve SSD'in Harddisk hızında çalışıyor. Bende de SU650 var yazma okuması iyi ama 60 dereceyi görüyor. Bu konuyu okuyanlara söylüyorum almayın hocam bu diskleri.

Dokuların geç yüklenmesi sorununu distance scaling'i sona alarak çözebilirsiniz ancak güçlü bir sisteminiz varsa.
Distance scaling ayarı full zaten.
Hocam tek bildiğim SSD bu sıcaklıklarda çalışmamalı. Önlem olarak ne yapılır bilmiyorim bu işi iyi bilenler cevaplamalı.
Peki sizce neden okuma yazma hızı bu kadar düşmüş olabilir? Pc elektrik kesilmesinden felan bayağı bir ani kapanma yaşadı.Bu sebebiyet verebilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı