Subaru Impreza Alınır mı?

2.5 WRX alacaksan zevkine al. Yok 1.6 yada 1,5 alacaksan satamazsın elinde patlar. kaza yaparsan tampon bulamazsın. Arıza verse yapacak tamirci yok vb. Bütçe söylersen tavsiyede bulunabiliriz. Ya da nasıl bir araba bakıyorsun? Impreza bakıyorsan büyük ihtimalle 2005 yılındaki efsane boxer motordan aklında kalmıştır. Rallinin efsanesi olan araba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela 2018 WRX STI 2.5 alındığında yaklaşık 4-5 sene sıkıntısız götürür mü? Hatay'da yaşıyorum ve servis Adana'da bulunuyor diye biliyorum. Eski efsane modeller güzel ama iç kısımları pek hoşuma gitmiyor.

4 yıl kadar sonrası için konuşuyorum ben. Yönetici gelecek o zaman konu aç diyecek ama ben şimdilik alınır mı, parça bulunur mu vb. soruları merak ediyorum.

2018 kasası gelecek mi ki Türkiye'ye o ayrı bir konu ama. Hiç bir parçasını dışarıdan bulamazsınız. Her bakımda arızada servise gitmeniz gerekecek. Satma konusunda satılması zordur. İkinci araba olarak alınabilir hafta sonu arabası gibi. Satma konusunda ise değeri çok düşer. O fiyata tek ara olacaksa audi bmw tarzına yönelmelisiniz bence.

Ankara'da sadece Subaru için performans parçaları getiren bir yer biliyorum, iç ve dış aksam dahil. Tabii ki her şey parasıyla. Satma konusuna gelirsek; yüksek hacimli ve beygirli motora sahip ve en önemlisi 4 çeker sisteme sahip olması. Yani araç tamamen zevk aracı, bununla birlikte getirdiği yan etki ise benzin ve bakım gibi çıkardığı masraflar tabii ki. Ülkemizde uygulanan vergiler malum, satman bir hayli zor olacaktır. Ancak ben zevkine, hafta sonu dolaşacağım bir performans arabasına bakıyorum diyorsan en fazla 50.000 TL gibi bir fiyat etiketine sahip GC8 kasa kodlu Impreza modellerine bir bakmanı tavsiye ederim.

Subaru Impreza WRX veya STI alacak insan aracın piyasasını veya parçasını düşünmez. Bu tür araçlar keyif araçlarıdır, bütçe ve emek ister. Harcanan parayı gözünüz görmeyecek kadar mali yönden rahat değilseniz ve şimdiden parça ve satma konusunu düşündürüyorsa hiç size göre değildir bu araçlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı