Şubat'ta 95.5 TYT neti iyi midir?

Netler bence güzel TYT matematiği daha da yukarı çıkartırsın geometri ile aran nasıl bu kadar güzel net yapıp geometriden net kaçırmak ayıp olur bence

Netler bence güzel TYT matematiği daha da yukarı çıkartırsın geometri ile aran nasıl bu kadar güzel net yapıp geometriden net kaçırmak ayıp olur bence.

Hocam geometri okuldaki kadar max hiç çalışmadım. Kendi inisiyatifimle yaptım bu arada. 2 net çıkardım oradan soruları çözmedim bile. Bundan sonra bakacağım ama sağ olun hocam.

Hocam TYT fen için bir öneriniz var mı? TYT de şuan 70 civarlarındayım. Fen 5 6 geliyor en fazla. Konuyu çalışıyorum deneme çözerken her şey birbirine griiyor.

Hocam TYT fen için bir öneriniz var mı? TYT de şu an 70 civarlarındayım. Fen 5 6 geliyor en fazla. Konuyu çalışıyorum deneme çözerken her şey birbirine griiyor.

Hocam açıkçası benim temelim sağlamdı. 9 ve 10. sınıfta sadece fen derslerine çalışıyordum hatta. Bu nedenle size yapabileceğim öneri belki size uymayabilir. YouTube'dan kaliteli kanallar izlemeye bakın çünkü fen alanında çok saçma kanallar var. Bir de hemen deneme çözmeyin fende. Test çözüp sonrasında denemeye yönelin ben de öyle yaptım.

Hocam geometri okuldaki kadar max hiç çalışmadım. Kendi inisiyatifimle yaptım bu arada. 2 net çıkardım oradan soruları çözmedim bile. Bundan sonra bakacağım ama sağ olun hocam.
Sen bu netleri yapiyorsan geometriyi de rahat yaparsın soru çözüp elini alıştırmaya bak güveniyorum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…