lewuust Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar şubeler açıklandı ve ben arkadaşımla aynı şubede olmak istiyorum, şube değiştirmem mümkün mü?
Arkadaşlar şubeler açıklandı ve ben arkadaşımla aynı şubede olmak istiyorum, şube değiştirmem mümkün mü?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.686 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2023 #2 lewuust dedi: Arkadaşlar şubeler açıklandı ve ben arkadaşımla aynı şubede olmak istiyorum, şube değiştirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Nereden baktın? Okuldan Müdür,Müdür yardımcısından değiştirebilirsin sanırım.
lewuust dedi: Arkadaşlar şubeler açıklandı ve ben arkadaşımla aynı şubede olmak istiyorum, şube değiştirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Nereden baktın? Okuldan Müdür,Müdür yardımcısından değiştirebilirsin sanırım.
5 579063 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 595 Çözümler 2 4 Ağustos 2023 #3 Benim okuduğum lisede oluyordu. Müdür yardımcısına veya müdüre dilekçe vermen gerekiyor.
MertAli37 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 694 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #4 Şubede boş yer var ise ailenle birlikte okula gidip müdür yardımcısından ricada bulunabilirsin.
YGTOzkn Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #5 Okul müdürü ile konuşursanız mümkün olabilir. Diğer bir olasılık ise sınıflar kişilerin eğitim başarı düzeyine göre sıralandıysa bir üst sınıfa geçemezsiniz sadece alt sınıflara geçiş sağlayabilirsiniz.
Okul müdürü ile konuşursanız mümkün olabilir. Diğer bir olasılık ise sınıflar kişilerin eğitim başarı düzeyine göre sıralandıysa bir üst sınıfa geçemezsiniz sadece alt sınıflara geçiş sağlayabilirsiniz.
destanyazan Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 454 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #6 lewuust dedi: Arkadaşlar şubeler açıklandı ve ben arkadaşımla aynı şubede olmak istiyorum, şube değiştirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Nereden bakılıyor?
lewuust dedi: Arkadaşlar şubeler açıklandı ve ben arkadaşımla aynı şubede olmak istiyorum, şube değiştirmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Nereden bakılıyor?
Fimbulwinter0 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 822 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #7 Tek başına gidersen takacaklarını sanmıyorum. Ailenle gidip rica ederseniz ikna edebilirler.
YGTOzkn Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #8 destanyazan dedi: Nereden bakılıyor? Genişletmek için tıkla... Ebeveynlerinden birisinin E-Devlet hesabından. Arama kısmına MEB yazdıktan sonra Nakil Bilgileri ilgili çıkan aramaya tıklarsanız erişebilirisiniz.
destanyazan dedi: Nereden bakılıyor? Genişletmek için tıkla... Ebeveynlerinden birisinin E-Devlet hesabından. Arama kısmına MEB yazdıktan sonra Nakil Bilgileri ilgili çıkan aramaya tıklarsanız erişebilirisiniz.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 4 Ağustos 2023 #9 Okul vaktinde o şubeden de birini bul yer değiştirmek isteyen, ikiniz beraber gidin bence.