Şubeli bilgisayar parçaları satan yerler

Makaleler
1
Selamlar kredi kartı şu an yok yaklaşık 6-7 ay da olmayacak. Kapıda ödeme(sanmıyorum) ya da şubeden alabileceğim bir mağaza var mı Ryzen 3 3200G, 16 GB DDR 4 3000MHz RAM ve anakart alacağım. Ucuz olması önemli. Mümkünse Vatan olmasın çünkü gereksiz pahalı satıyorlar en son ihtimal Vatan'a bakacağım. Babamın çalıştığı yerde Vatan ve doğuş elektronik (ismini tam bilmiyorum) gibi 2 yer var.

Selamlar kredi kartı şu an yok yaklaşık 6-7 ay da olmayacak. Kapıda ödeme(sanmıyorum) ya da şubeden alabileceğim bir mağaza var mı Ryzen 3 3200G, 16 GB DDR 4 3000MHz RAM ve anakart alacağım. Ucuz olması önemli. Mümkünse Vatan olmasın çünkü gereksiz pahalı satıyorlar en son ihtimal Vatan'a bakacağım. Babamın çalıştığı yerde Vatan ve doğuş elektronik (ismini tam bilmiyorum) gibi 2 yer var.

MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, İstanbul içindeyseniz İtopya ve Mahalle bilgisayarcıları.

Tm biraz daha piyasa araştırması yapayım ona göre alacağım teşekkür ederim. Fiyatlar uçuk durumda dolar bir 25 kuruş daha düşerse inşallah.
400 TL civarı bir anakart arıyorum bulursam gidip alacağım bilen önerirse sevinirim.
-3000 MHz destekli.
-R3 2200G destekli.
-DDR4.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı